cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kamp Kovačine - Cres

clock-img

10.02.2008, 20:53

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Zanima me, če je kdo od vas že bil, kakšne so vaše izkušnje, kaj je + in kaj - ?
Gledamo in izbiramo kam bi letos šli, pa sem, ne vem po kakšnem naključju, naletela na ta kamp.

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

clock-img

10.02.2008, 20:59

clock-img

Anonimen

Ej, Tjaga, jaz nič ne vem, bi te pa samo preusmerila na podforu  Kampiranje.

Drugače pa tudi mene zanima tole.

clock-img

10.02.2008, 21:36

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

A nisem dala na podforum? Pa saj sem tam brskala.

A greste letos s šotorom?

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

clock-img

10.02.2008, 22:10

clock-img

total

pencil-img

4453

A ni to ta kamp ko so zraven nudisti?

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

11.02.2008, 11:18

clock-img

Anonimen

O? A je to že bilo na Kampiranju? Mislim, je takrat, ko si temo odprla, podforum že bil? No, potem se pa opravičujem za sarkazem, ki tokrat ni bila na mestu.

Drugače pa je v tem kampu bil "moj dedec" pred leti in pravi, da je v redu, ker je do mesta 10 ali 20 minut in do tja vodi ena stezica ob morju.

Več pa dedci (no, ne vsi, da ne bo spet panike, ampak večina pa) itak ne znajo povedat. Saj je bila zadnjič prav ena tema o moških in enozloženkah, a ni bila?

Ga bom poskusila še malo izprašati, če bom mogoče slučajno uspela izbezati še kakšno informacijo.

clock-img

14.02.2008, 23:13

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Super kamp, priporočamuser posted image

Do mesta Cres vodi šetnica ob obali, kamp je čist, sanitarije tudi...nove, imajo animacijo za otroke v več jezikih, igišče za košarko, odbojko na mivki, plaža je ok....V kampu je trgovina, restavracija - self service...Velik del kampa zavzemajo mobilne hiške, en del je tudi nudističen. Ima dosti sence. Imajo tudi sanitarije prilagojene otrokom...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem