writing-img

Kamp Čikat- velikost hladilne omarice

clock-img

24.07.2008, 12:29

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Kot naslov pove, me zanima če katera ve kako velike so hladilne omarice v kampu Čikat(Mali Lošinj)

clock-img

24.07.2008, 12:45

clock-img

PAJO

pencil-img

771

zivjo shorty

a se ti ze odpravljas na dopust?kdaj greste?

lep pozdrav,ana user posted image

clock-img

24.07.2008, 12:53

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Jap srečka nosečka moja, grem 1.8. zgodaj zjutrajuser posted image
drugače sem na bolniški zaradi modrostnega zoba, pa avto nam ga neki serje, pa še tamala je malo hripava, samo upam da do dopusta vse zrihtamo kot je trebauser posted image

clock-img

24.07.2008, 13:58

clock-img

alda

pencil-img

3570

....mi smo bili tam predlani....točnih mer sicer ne vem,
ampak je bil dovolj velik za vso mesarijo iz hladilne torbe, par litrov pijače in
še za sproti, kaj noter vtaknit,...user posted image

....user posted image user posted image mi je pa ta kamp eden izmed ta bolj urejenih in priljubljenih, l
e plaža bi lahk bila malo "manj"user posted image  kamnita,skalnata

clock-img

24.07.2008, 18:04

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Joj hvala za info., a so ful zasedene, mislim jo težko dobiš al jih je dovolj??

clock-img

24.07.2008, 18:23

clock-img

alda

pencil-img

3570

...kamp je zelo velik, zato jih imajo na večih mestih,...
prav tako stranišča, tuš in ostalo,...
..kamp je res fin,..imajo od banj za dojenčke kopat, do pralnih strojev in ledomatov,...
vse kar rabiš in ne rabiš,..

...za vse imajo poskrbljeno !!!

clock-img

25.07.2008, 09:32

clock-img

.Anonimna.

pencil-img

102

Za hladilnik ne vem točno, ampak ni prav velik user posted image  pa še meni so se vedno zdeli umazani...ampak v ne-sezoni user posted image

Je pa tisti wc zraven hladilnikov najbolj slab. Vsi ostali so novi in imajo super vse urejeno. Sploh tisti globje notri pri nogometnem igrišču (zadaj), ki ima temno rdečo fasado in vhod iz kamnov, je megastičen user posted image

Za plažo ti priporočam, da greste na mivko in sicer če greš ob obali LEVO, naslednji zaliv. Ne vem, kako se mu reče...zlatna uvala user posted image  sunčana uvala user posted image  ne vem, ker jih je polno. Imaš pa tudi eno bližnjico skozi kamp, je ful bližje.
Imaš pa tudi pri igrišču kamnat zalivček in pod Kredotom kamne. Vsa ostala plaža je zelo slaba user posted image

Veš, kje je lepo? V BUČANJIH user posted image  To je pa ob glavni cesti proti Cresu (malo pred Nerezinami), en tak kemp počitniških hišic, ki ima krasno urejeno plažo in igrišče za otroke.

Če te še kaj zanima, pa kar vprašaj user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem