cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kam z iztisnenim mlekom

clock-img

25.03.2008, 15:40

clock-img

noe

pencil-img

982

Naša malčica je stara 9 dni in je ful zaspanka. Po mojem zaradi zlatenice.
Ko se začneva dojit najprej komaj vleče in "požira", ker je že ful lačna, jaz pa imam veliko mleka. Potem pa po enih 10 minutah kar zaspi in je ne zbudi nič več, ne žgecanje, ne glas, nič.
Spi po 3-4 ure včasih tudi 5.
Ker pa mi dojke ostajajo polne mleka , sem si ga začela stiskati in mi priteče potem še okoli 100-120 iz ene dojke.Ker mi je škoda zlivati to mleko stran me zanima, če ga lahko dam zmrzniti??
In kako se potem uporablja, se odtaja in pogreje ali ga lahko dam v mikrovalovno??
Ker prvič nisem dojila, sem čisto nova na tem področju. Prosim za kakeršne koli info, lp

clock-img

25.03.2008, 15:43

clock-img

Anonimen

Ja, jaz sem ga kar zamrznila in potem odtajala v mikrovalovki. Čeprav baje mikrovalovka ni dobra za odtajanje. Mleko mi je pa prav prišlo čez tri mesece, ko mi ga je začelo zmanjkovat in sem malo poštukala. user posted image  Sicer je pa bolje, da si ga iztiskaš, kot da fašeš mastitis.

clock-img

25.03.2008, 16:31

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Jst sem to prakticirala,ko sva z Ulo prišle domov. Mleko sem si izbrizgala ,shranila v aventovih lončkih,napisala gor datum in ko sem rabila,sem ga par ur prej vzela ven iz zmrzovalnika in ga počasi odtajala v hladilniku. Potem sem ga lepo pogrela  v grelcu in tamala je popila mleko. Tako so tudi prakticirali v porodnišnici,v laktariju.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

25.03.2008, 16:50

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Seveda ga lahko shraniš v zmrzovalniku. Kasneje pa lepo počasi odtajaj in nato pogrej. Pa res ne priporočaju v mikrovalovki. Raje ga daj v flaško in potem v vročo vodo. Pride pa ti lahko zelo prav. Nam ga počasi že zmanjkuje, pa nimamo žal nobenih zalog. 

_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem