cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kam z dojenčkom in malčkom v Istro/Kvarner/Krk?

clock-img

05.06.2012, 21:39

clock-img

ursah

pencil-img

170

Živjo,

zelo bi bila vesela, če bi kdo, ki ima izkušnje, napisal, kaj bi bilo primerno. Imamo namreč 5-mesečnico in 21-mesečnico.

Iščemo pa:
- apartma ali mobilna hiška
- bližina obale max 50 m (s tem mislim primerne plaže); vem, da to itak vsi iščemo, ampak smo pripravljeni dati tudi malo več evrčkov za to
- 2 spalnici (ločeni od bivalnega prostora), terasa
- prodnata ali peščena plaža

Zaenkrat nameravam opisano iskati v sledečih krajih: Rabac, Rovinj, Novigrad / Krk-Njivice.

Vem, da sem zahtevna user posted image , ampak vseeno, če mi lahko kdo kaj priporoči, bom zelo vesela. Običajno smo namreč vedno hodili kam dlje na otoke, ampak letos grem sama s starši in bo mož zaradi službe prišel samo za podaljšani vikend, zato bi radi nekam blizu, da ne bo pol tega vikenda zapravil za vožnjo.

clock-img

08.06.2012, 22:50

clock-img

malibauc

pencil-img

206

Se pridružujem vprašanju. Tudi mene zanima zelo podobno.

Ursah, malo sem brskala po internetu, pa je večina apartmajev kar daleč od plaže / ni fajn tovorit vse tako daleč user posted image  z dvema tako malima škratoma/.

Upam, da bo do predlogi deževali...................user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

09.06.2012, 10:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem