S partnerjem sva skupaj 15 let. Za obletnico in tudi njegov rojstni dan želim nekje rezervirati vikend paket razvajanja in romantike (brez otrok in vskakodnevnih skrbi.
Prosim nasvete, predloge in vaše izkušnje? V mislih imam kakšne toplice z bazeni, savno, mogoče jakuzzijem... torej nekaj malo bolj romantičnega?
Hvala vsem za predloge.
Grajski vikend na Otočcu.
Terme Olimia, h. Sotelia in savnanje.
IZVIRNO SPOROČILO: tiniga
V nebesa.
Tista zadeve na Livku je tako precenjena, da je vseeno bolje iti v kako avtentično lovsko kočo na istem koncu.
Hvala vsem za naimige. Res se bo težko odločit.
Te hiške so pa res videti božansko. No ja, mogoče zato ne najdem cenika na spletni strani.
Vau, te Pule pa res izgledajo kot raj na zemlji. Romantično, božansko
Zanima me koliko kaj stane ena nočitev na tem posestvu, a ve katera?
Midva greva ponavadi v Dobrno (zdravilisce), ker je tam res kul. Mirno in polno enih razvajanj.
Poleg tega je dodaten zur strasit babice po bazenu s plavanjem delfina. :)
Te hiške so pa res videti božansko. No ja, mogoče zato ne najdem cenika na spletni strani.
IZVIRNO SPOROČILO: karamela
Saj je cenik gor! od 380 eur naprej!!
IZVIRNO SPOROČILO: s.
IZVIRNO SPOROČILO: karamela
Saj je cenik gor! od 380 eur naprej!!
Jao mama mia. A samo???????
Ja, no 380 EUR je za nekoga nekaj za drugega spet nič. Koliko ji pomeni 370 EUR bo pa presodila avtorica vprašanja. Drugače pa je vprašanje kdo gre sploh tja in iz kakšnih razlogov, če so večinoma običajne variante en dan ali dva.
Posestvo Pule
Podarite si jesenski oddih na Posestvu PULE 2 x nočitev v junior suiti s polpenzionom in romantično masažo za 2 osebi - 599 € 1 x nočitev v junior suiti s polpenzionom in romantično masažo - 369 € Za rezervacije in dodatna pojasnila nam pišite na
marketing@pule.si
dajte me osvetlit ali so nebesa 380 evrov ali pule. zanima me cena za nebesa
sem že našla, ne rabim več,
< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 10.10.2007 17:33:12 >
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13
dajte me osvetlit ali so nebesa 380 evrov ali pule.
Nebesa so ceneje.
IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR
Ja, no 380 EUR je za nekoga nekaj za drugega spet nič. Koliko ji pomeni 370 EUR bo pa presodila avtorica vprašanja. Drugače pa je vprašanje kdo gre sploh tja in iz kakšnih razlogov, če so večinoma običajne variante en dan ali dva.
Posestvo Pule
Podarite si jesenski oddih na Posestvu PULE 2 x nočitev v junior suiti s polpenzionom in romantično masažo za 2 osebi - 599 € 1 x nočitev v junior suiti s polpenzionom in romantično masažo - 369 € Za rezervacije in dodatna pojasnila nam pišite na
marketing@pule.si Ok, vem, da plačajo oglas na RR, ampak....
ne no.... bolj dolgočasnega romantičnega večera "kar nekje" si res ne bi mogla zamislit
Nika v službi .... imaš preverjeno dobre ideje ( upam, da bodo šli nazaj prebrat) .
Da ne govorim o čokoladni kopeli v termah Olimia