cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kam v Dalmacijo?

clock-img

19.05.2007, 00:11

clock-img

abi

pencil-img

755

Punce, dejte mi prosim pomagat, v začetku junija imam dopust pa nameravamo iti letos prvič z 1.5 l user posted image  na dopust , najraje nekam v Dalmacijo.
Jaz pa brez idej in seveda rezervacijuser posted image  

Obstaja kje kraj kjer bi bilo fajn za user posted image  pesek....pa apartma v bližini in seveda čimmanjša gužva ( fkk ni ovira)

Z idejami na plano...... 

user posted image

lp- a-

clock-img

19.05.2007, 00:44

clock-img

Anonimen

Jaz sem bila dve leti nazaj v Pakoštanah user posted image

LP

clock-img

19.05.2007, 11:52

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Kar solidno Sv.Filip in Jakov, blizu Zadra. En manjši hotel, so pa tudi apartmajiprecej novi, zelo lepo urejeno, čisto, blizu je plaža, malo dlje v senci pa še ena ob kampu.
OK, pa ni daleč.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

19.05.2007, 13:09

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Pirovac,villa julijana novi apartmaji zelo lepo urejeni,klimatizarani z velikimi terasami in plaža blizu le 200m od vile in zelo lepa,ter veliko sence.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

19.05.2007, 14:14

clock-img

mika

pencil-img

6485

mojca 9000, ko sem prebrala Pirovac me je kar stisnilo. z možem sva tja hodila 5 letuser posted image . njegova starša imata v tistih grdih blokih , na začetku pirovca, apartma. tam nisva bila že 2 leti, ker se ločujeta in se okol tega ne moreta zmenit.

< Sporočilo je popravil mika -- 19.5.2007 14:16:39 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem