cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kam shraniti mleko

clock-img

11.03.2007, 16:04

clock-img

lencica

pencil-img

107

Čao
Mene pa zanima kam shranjujete mleko. Kar v flaško ali v kakšne posebne vrečke. Kako veš, da ima mleko 37 stopinj? Imam toliko mleka da ga v umivalnik zlivamo pa mi ga je škoda. Bi imela kakšno rezervo pa ne vem kako je s hranjevanjem.
Hvala za odgovore! 

_____________________________

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!

clock-img

11.03.2007, 16:32

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

Jaz sem shranjevala v Aventove posodice in vrečke - v skrinjo, porabili smo pa za prve papice, ker sem ga imela vedno dovolj. Odtajali in pogrevali smo ga kar v mikrovalovki, vendar je potrebno pazit, ker se ne segreje enakomerno (treba je potem pretrest flaškico, da se premeša), poskusila sem temperaturo kar na svojem zapestju.

clock-img

11.03.2007, 17:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.03.2007, 10:58

clock-img

petra.horzi

pencil-img

761

lahko ga shraniš tud v kakšno plastično posodico, le da jo prej steriliziraš. gor vedno napiši datum kdaj si dala zmrznit.
odtajat ga pa v mikrovalovki ne smeš, ne sam zaradi neenakomernosti segrevanja ampak ker mikrovalovi uničujejo določene sestavine materinega mleka. ali ga odtajaš v hladilniku-rabi dobri dve uri ali pa v topli vodi
lp

_____________________________

moj sonček je že "velik fant"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem