cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kam s svojim 10-letnim otrokom med poletjem?

clock-img

23.06.2018, 19:15

clock-img

katja225

pencil-img

1

Danes sem govorila s svojim šefom, ki mi naslednji teden zopet ni odobril dopusta. Obe babici sta odsotni skoraj celo poletje, mož pa je tudi redno zaposlen. Klicala sem že vsaj 5 ponudnikov počitniških varstev za naše otroke, a mi vsi govorijo, da ni več prostih mest. Ali mogoče kdo ve kam bi lahko vpisala sina, da ni še vse zasedeno? Prosim pomagajte.user posted image

clock-img

23.06.2018, 19:20

clock-img

Nikica!

pencil-img

1

Pozdravljena Katja. Tudi jaz sem imela podoben problem to poletje, pa sem na srečo dobila kontakt od As instrukcij. Drugače oni organizirajo izobraževalne dogodke, razpisujejo pa tudi prosta mesta za počitniško varstvo z poučevanjem angleščine. Ti pošljem link če te zanima: https://asinstrukcije.com/poletna-jezikovna-sola/ upam da so se prosti. user posted image

clock-img

23.06.2018, 21:49

clock-img

maca83 RR

pencil-img

79

Zivjo. Sicer nisi napisala iz kje si. Vceraj sem videla oglas za Gozdalnico, gozdne pocitnice na Rozniku. Oglas je se aktiven na njihovi FB strani. Pa veliko srece z iskanjem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem