cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kam s starimi diski, mobiteli...

clock-img

03.10.2007, 22:49

clock-img

blustar

pencil-img

215

Sva se spravla v resno generalko - bo treba preuredit stanovanje in kakšno sobico naštimat z našo malo. Imava precej starih računalniških diskov, nekaj druge rač. opreme, nekaj mobitelov. Kam se da to odpeljat na odpad?

Da je ekološko in da se uniči toliko, da se ne da brat podatkov - je moj mal paranoičen. Za to, da odneseš tja, kjer si kupil, je prepozno - se mi zdi, da ta zakon ni tako dolgo v veljavi.

clock-img

03.10.2007, 23:52

clock-img

Anonimen

To pa tud mene zanima. Predvsem za računalnik, ker ga itak noben noče, kar tako v kanto ga pa tud ne mislim vržt.

clock-img

08.10.2007, 05:54

clock-img

Temari

pencil-img

135

Za mobitele vem, da jih zbira ena firma. Na naši šoli imajo preko ekošole akcijo. Evo link: Akcija zbiranja izrabljenih tonerjev, kartuš - Bitea d.o.o.
Mene je sestrična že prosila, če imam kakšen star mobitel, ker baje za njih otrokom plačajo.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

clock-img

08.10.2007, 11:30

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Komurkoli daš disk uničiti ekološko ga bo on prej lahko dal v računalnik in pogledal podatke. Tudi format ne uniči 100% stvari. Najbolje je da nehaš misliti da si tolk pomemben da bi folk tvoj star disk zanimal in je to to user posted image

clock-img

08.10.2007, 21:23

clock-img

blustar

pencil-img

215

Za mobitele sem že zasledila, da jih Mobitel jemlje in imajo zdaj celo eno akcijo. Sem ravno jutri hotla odnest, ampak se bom prej pozanimala še v našem vrtcu (teh je sicer bolj mal tam na tvojem seznamu). Men se zdi zelo fajn, da se otroke spodbuja k odgovornem ravnanju z okoljem.

Hard diske, etc. bo zgleda treba pa kar na zbirni center Snage na Barje odpeljat. Je kdo že peljal odpadno opremo tja - a kar prineseš in pustiš ali moraš kaj plačat? Si bom pa te ekošole zapomnila za naprej, mogoče bodo kdaj imeli še kakšne druge koristne akcije.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem