cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kam s prvošolčki med počitnicami?

clock-img

09.06.2013, 21:18

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Pozdravljeni,

zanima me kako rešujete 2 meseca počitnic in varstvo?
Naša bo nekaj časa pri moji mami, ker ima tako službo da je poleti kar nekaj prosta, malo bo vskočil brat. Z možem bova samo en teden skupaj imela dopust, tako da tako pridobiva še tri tedne.

Malo bom izkoristila še kakšno prijateljico, ker drugače se ne izide.

Kako se s tem spopadate?

clock-img

09.06.2013, 21:41

clock-img

matkica

pencil-img

293

Kako pa imate s kakšnimi delavnicami,ker pri nas so organizirane razne delavnice.Pa malo z dopustom pokombiniramo pa kar gre.

clock-img

09.06.2013, 21:44

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Imamo v sosednji šoli, imam namen jutri poklicat da vprašam kako je s tem. user posted image

clock-img

10.06.2013, 09:49

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: matkica

Kako pa imate s kakšnimi delavnicami,ker pri nas so organizirane razne delavnice.Pa malo z dopustom pokombiniramo pa kar gre.

Pri nas tudi.

clock-img

10.06.2013, 15:29

clock-img

DeVilla

pencil-img

752

Na našem koncu je ena brezplačna delavnica, ampak traja samo od 9:30 do 12:30, tako da se otroci vračajo domov v največji vročini. user posted image Dobro da sem še doma na porodniški, ker drugače pojma nimam kaj bi naredili...

Ena in ena je šest... :)

clock-img

10.06.2013, 18:24

clock-img

benika

pencil-img

7793

Mi imamo to srečo, da je moj oče v penziji, prav tako je še babica toliko pri močeh, da ga lahko pomerka. Je pa res, da jaz delam le po 4 ure, tako da ni problema.

clock-img

10.06.2013, 22:34

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Vsako poletje se srečujemo z enako težavo user posted image

Letos bosta naša sončka nekaj časa na morju z našimi. Drugošolka pa gre letos prvič za 10 dni na Debeli Rtič - bomo videli, kako se bo to obneslo user posted image Pa kake dva tedna bomo mi na morju.

In ja, hvala dobri sosedi (malo se bomo izmenjavali v dnevnem vartsvu user posted image )

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

15.06.2013, 20:13

clock-img

AnaLJ

pencil-img

21

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR
zanima me kako rešujete 2 meseca počitnic in varstvo? Kako se s tem spopadate?

S sinom sva enostarševska družina. Sinov oče je na drugem koncu sveta in za varstvo ne pride v poštev. S staršema sinovega očeta nikoli nisem imela nikakršnih stikov, tako, da tudi na njiju nisem mogla računati. Moja starša sta pokojna in jaz sem edinka. Bo pa šel moj sin letos v 3. razred OŠ in nikakor še ni samostojen za biti sam doma tako dolgo, kolikor traja moja služba. Avgusta sem si vzela dopust, julija gre za teden dni v kolonijo, za tri tedne pa mi ne preostane drugega, kakor plačljivo varstvo, saj se prijateljice spopadajo z enakim problemom (še svojih otrok nimajo kam dati).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem