cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kam s odvečnimi stvarmi

clock-img

19.06.2007, 09:54

clock-img

spelaz

pencil-img

206

Selimo se - veliko je stvari, ki smo jih "šparali". Kdo ve, kam bi lahko odpeljala predvsem obleke in čevlje? V MB?

clock-img

19.06.2007, 14:14

clock-img

madela

pencil-img

4734

Sicer nisem iz Mb,pa vendar če nimaš nikogar,ki bi mu stvari podarila jih nesi na Karitas ali pa Rdeči križ. Jaz sem parkrat nesla in so bili zelo veseli.
Kaj pa na Podarimo.si,tja si dala oglas,pa na bolho,mogoče se pa tako kdo najde,razen če se ti mudi in bi rada oblačila čimprej oddala.

clock-img

06.07.2007, 00:03

clock-img

tipajaz

pencil-img

94

pa varna hiša in materinski dom, jim vedno prav pride

clock-img

27.07.2007, 20:10

clock-img

crci06

pencil-img

1854

kako pa lahko oddaš stvari za varne hiše? Jaz sem iz gorenjske (ŠKL), pa bi tudi malo "popucala"...

clock-img

01.08.2007, 16:15

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

mi smo jih dali Karitasu in so bili tako veseli user posted image , jaz pa tudi, ker sem naredila eno dobro delo.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

03.08.2007, 12:09

clock-img

mojamoja

pencil-img

54

Za G imaš na voljo varno hišo v Tržiču, pa tudi Lj imaš blizu. Tel. vh se nahaja na monu.

Dež naj pada, sam da ti maš mene rad!

clock-img

30.08.2007, 11:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.08.2007, 11:34

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

jaz sen dala oglas na daritveni oglasnik-tako sem vsaj vedela,da bodo stvari prisle v prave roke,res pa je,da nima vsak možnosti pogledat na int,ker ga pač nima,poklič na radio sora ko so oglasi

clock-img

30.08.2007, 11:45

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz pa sem enkrat dala oglas na daritveni oglasnik (podarimo.si) in moram reči, da je bil ogromen odziv. Tisto stvar sem pač takoj oddala, zdaj pa vse toliko časa isti družini pošljem še kaj takega, kar ne potrebujem (igrače za otroke, posodo...). Sem bila pa na istem - tudi smo se selili in je bilo polno krame, pa sem se je hitro znebila.

clock-img

30.08.2007, 11:58

clock-img

mjereb2

pencil-img

5

Punce, veliko je ljudi, ki potrebujejo marsikaj, tudi otroško opremo:

Podarimo.si

Mislim, da se pri nas vseh doma najde kaj, kar bi lahko komu prišlo prav. Škoda je, da uporabne stvari niso v uporabi.
V zadnjo sem nekomu podaril lego kocke, in ne boste verjele, kako dober je bil občutek, ko so me zvečer poklicali njegovi trije malčki in se mi zahvalili za kocke. Gasilni avto so namreč do večera že sestavili user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem