cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kam roditi?

clock-img

12.04.2005, 15:04

clock-img

nat

pencil-img

30

Ojla!
Sicer je že za mano in moja mala :angel: je stara dva meseca.
Tudi jaz sem se ubadala z vprašanjem kam roditi in razmišljala o Postojni in Ljubljani. Na forumih sem prebirala vse možno o porodišnicah, kje je bolše in kje slabše...pa sem rekla ja pol pa v Postojno, ker je tam menda najbolje...Ljaubljana naj bi veljela za neprijazno porodnišnico in sploh neprijazno osebje...
No, pa je na koncu vse skupaj naneslo tako, da sem pristala v Ljubljanski porodnišnici.
Punce, že ob sprejemu me je čakala zelo prijazna sestra, kar je sledilo tudi naprej v porodno sobo...še posebej babica Anita, ki je tok dobra babca da bi jo iskal. Po svojem koncu službe se je še vedno z mano trudila in mi pomagala da smo do konca rodil!!Tega seveda nisem pričakovala...
Tudi na oddelku je bilo tako (zelo zelo prijazno osebje)...
Tko da punce kar brez strahu v Ljubljano rodit!

Lep dan še naprej Nataša in Špela:duda:

clock-img

12.04.2005, 18:27

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Jaz itak že kar naprej hvalim LJ porodnišnico, še posebej A oddelek, kamor te namestijo po CR. Še posebej super je moški del ekipe (verjetno babičarji), ki se maximalno posvetijo :duda: in mamicam.

Rodila 2x s CR, tako da je za verjeti.

Verjetno pa ima vsaka svojo zgodbico in izkušnjo.

pa-pa Mina1

clock-img

12.04.2005, 18:46

clock-img

Gina

pencil-img

12402

:)-:)- Po moje smo jih pa toliko v medijih pljuvali, da so končno začeli razmišljat, da se morajo malo lepše obnašat.:) Hvala bogu, da smo bili sitni, a ne!:bravo:
No, da se ne bom zlagala, jaz sem tudi naletele na nekaj zelo prijaznih ljudi v Lj., kljub zelo negativnim splošnim izkušnjam- Pozitivne so bile predvsem babice v porodni sobi. Spomnim se babic Maruše in Mihaele, da sta bili res suuuper.:bravo: Tistih sitno sitnih pa ne bom omenjala.

clock-img

18.04.2005, 15:41

clock-img

vrendu

pencil-img

65

Nat, na katerem oddelku si ležala? Zanima me zato, ker so baje na enih oddelkih sestra ful sitne, na drugih pa ne. Slišala sem tudi, da je na oddelku A, kamor te dajo po CR, vse super, drugje pa je osebje dokaj neprijazno.

clock-img

29.04.2005, 10:45

clock-img

nat

pencil-img

30

Malo z zamudo odgovarjam ker nisem vsak dan na netu... ampak vseeno;
Bila sem na oddelku D,tam so res vsi prijazni in če imaš težave z dojenjem (jaz na srečo nisem imela pač pa drugi dve v sobi), ti zelo zelo pomagajo. Ena od sester je šla celo v lekarno nekaj kupit ker je ena od mamic rabila...tako da ni pripomb.
Če pozvoniš v eni minuti pritečejo z nasmeškom na ustih...ne vem kaj naj ti še rečem.

Lp

clock-img

01.05.2005, 03:50

clock-img

Mojca100

pencil-img

79

Jaz moram pa pohvalit Kranjsko porodnišnico! Babica Marjeta (in verjetno še kakšna) je tam odlična babica!

Drugače pa, če poznate kakšno babico, za katero bi hotele, da vas vodi skozi porod, Dogovorite se z njo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem