cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kam po sončna očala - Lj, Ce?

clock-img

03.04.2007, 23:04

clock-img

Anonimen

Oba z user posted image  bova v kratkem kupovala nova sončna očala in mal rabim ideje, kje majo največ izbire, oz. kje so najbolj ugodne cene?

Po možnosti kje blizu City centra ali v BTCju?

Tenkju!

clock-img

04.04.2007, 00:23

clock-img

Anonimen

Po 45€ imas (vsaj meni) kar dobra ocala v Sport 2000 v BTCju. V optikah so vsa 50 € + ...

Nekaj (bolj sportne - Bolle, Adidas .. ) imas se Hervis, Puma in Adidas imas v Giga Sportu ..

LP, Ribica

clock-img

04.04.2007, 11:21

clock-img

Miška76

pencil-img

365

Pejta pogledat v BTC in sicer v Optiko CLARUS.Jaz sem jih tud tuki kupila in imajo res veliko izbiro očal ( od športnih do klasičnih modelov).Lahko pa pogledaš še na njihovo spletno stran in se o nakupu prepričaš www.optikaclarus.si

clock-img

04.04.2007, 12:00

clock-img

violinski

pencil-img

960

Jaz ne vem, kam ja, vem pa, kam ne grem nikoli več. V optiko Minus 50%. Pa ne zaradi izbire, te imajo kr nekaj, sam kvaliteta je pa res Minus 50%

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem