cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kam po Milumil 1???

clock-img

23.10.2008, 10:15

clock-img

misek2008

pencil-img

6

Pri 4 mesecih mi je zmanjkalo mleka. Začeli smo z Milumil 1 iz Mullerja, ki ga zelo dobro prenaša. Sedaj pa se ga v Mullerju ne dobi več, z našim pa nisem zadovoljna, ne bi pa rada začela z uvajanjem drugega mleka. Kam v Avstrijo po mleko (Šentilj, Leibzig, Graz)? Kje je najbližje in imajo to mleko? Prosim za pomoč. 

clock-img

23.10.2008, 12:55

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

mi smo ga kupovali v vseh trgovinah in je bil vredu..... a je kej drugačen od tega k ga pr nas kupiš?user posted image user posted image user posted image user posted image m

clock-img

24.10.2008, 05:10

clock-img

Tancy28

pencil-img

1

Jaz ga sedaj kupujem pri DM. Je sicer dražji kot v Mullerju in je tudi bolj droben prah. Upam, da ga kmalu dobijo v Mullerju. Se pa naš korenjak nič ne pritožuje, kje je kupljen, samo da je!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem