writing-img

Kam naj grem???

clock-img

17.12.2005, 08:40

clock-img

Ganga

pencil-img

30

Zdravo,
Prvič sem user posted image Slišim pa tako različna mnjenja o porodnišnicah, ki so mi nekako dosegljive. Lju, Kranj in Postojna.  PDP imam sicer šele junija ampak sem malo zmedena glede izbire porodnišnice in bi rada, da mi kdo svetuje kam naj grem ali če imate kakšne posebne izkušnje.
Tudi nevem če moram iti v porodnišnico v svojem kraju ali lahko grem v katerokoli porodnišnico??
user posted image user posted image user posted image   vsem, ki to berejo in lep dan.

clock-img

17.12.2005, 08:41

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Čudno vprašanje, glede na povsem neznano lokacijo avtorice.

clock-img

17.12.2005, 09:02

clock-img

Anonimen

Če nisi iz Kranja, potem ne iti v Kranj. Jaz bi šla, kjer dajo epiduralno. V Kranju je ne.

clock-img

17.12.2005, 10:10

clock-img

micki

pencil-img

84

hoj!
Imaš še ogromno časa za izbiro porodnišnice, ampak če te že zanima:
ko boš dobila napotnico za porod greš z njo lahko v katerokoli porodnišnico v EU-ju!!!!!!!!!!

lp, Micki

clock-img

17.12.2005, 10:36

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mnenja o porodnišnicah bodo vedno različna, ker je odvisno od tega, kaj so porodnice doživele, koliko so pričakovale/ne pričakovale, kdo bo dežuren, .....Ena bo pela slavospev neki porodnišnici, druga pa bo po isti pljuvala.
Tvoji kriteriji, katero porodnišnico izbrati naj bodo takšni, da bodo tudi praktični. Torej, kje roditi, da bo imel ati blizu in te bo lahko obsikal tudi 2x na dan, če bo hotel (v 30-40 km oddaljeno bolnišnicio najbrž ne bo prišel 2x). Gre predvsem za časovni faktor. Enako velja tudi za ostale obiske. Kakorkoli, da boš "zaposlena" z dojenčkom, je fajn dobiti obiske, ki ti polepšajo dan.
Če bo vse po sreči, ostaneš tam samo 4 dni.
Lahko pa greš v katerokoli porodnišnico, tako, da kar se tega tiče, ni problema.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

19.12.2005, 10:09

clock-img

blazka

pencil-img

554

Jaz sem rodila v ljubljanski porodnišnici lani junija. Bila sem zadovoljna, je pa res, da nisem tako zahtevna, kot so nekatere, ki bi želele, da jih strežejo od spred in od zad. Babice so bile uredu, sploh tista, ki je našga sinčka na svet spravla. Na oddelku pa tudi ni bilo problemov tiste tri dni, ko sem bila notri. Sej pravim, če si normalen, ne preveč razvajen, prijazen, potem so tudi babice, sestre (kakšen med. brat) in ostali prijazni s tabo. To pa mislim, da velja za vse porodnišnice.
Časa za odločitev imaš še veliko, na koncu pa se mi zdi da se tako ali tako odpelješ v najbližjo porodnišnico, ker bi bil rad kar najhitreje tam. Boš videla!

clock-img

06.01.2006, 21:55

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Če nisi iz Kranja, potem ne iti v Kranj. Jaz bi šla, kjer dajo epiduralno. V Kranju je ne.

Če ti ni odveč še 25 do 30 min vožnje dlje od Kranja, potem pojdi na Jesenice. Delajo epiduralno pa še zastonj jeuser posted image user posted image user posted image Za ta denar otročku kupiš že kar nekaj stvari.Pa še lepo rodiš!
Pa seveda osebje je enkratno.

LP

clock-img

07.01.2006, 18:51

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Jaz tudi priporočam Jesenice. Zastonj EA, prijaznost in strokovnost!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

08.01.2006, 20:30

clock-img

Anonimen

če si kje z gorenjske tut js priporočam jesenice, js grem maja že v drugouser posted image

clock-img

08.01.2006, 20:35

clock-img

san

pencil-img

4176

jaz sem dvakrat rodila v ljibljanski in bi šla še tretjič.

clock-img

08.01.2006, 20:57

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Ce ti bo odtekla voda , bos itak morala poklicat resilca, ki te bo peljal v najblizjo porodnisnico, ne glede na to kaksne zelje imas ti..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem