cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kam na kosilo?

clock-img

06.08.2005, 15:57

clock-img

alenkja

pencil-img

4

Manjšo skupino ljudi (cca 10) bi peljala na kosilo nekje v bližnji okolici Nove Gorice. Če mogoče katera kaj pozna, kje imajo dobro hrano in da ni pretirano drago, bi prosila za idejo.

Hvala.:rozica:

clock-img

06.08.2005, 16:12

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Gostilna ŠTERK!

clock-img

06.08.2005, 16:20

clock-img

African queen

pencil-img

1430

clock-img

03.04.2012, 13:29

clock-img

Hudy

pencil-img

1

Zanimiva povezava, kje lahko preveriš kam na kosilo ali malico www.gostilne.si, če kaj pomaga

clock-img

20.01.2014, 10:16

clock-img

dober_dan

pencil-img

3

Mogoče ti lahko bolje pomagamo, v kolikor poveš več informacij. A je skupina setavljena iz odraslih, ali so tudi otroci (v tem primeru je LIPA v Šempetru super ker ima zelo poceni kosilo za otroke v ponudbi). Pa še kelnrca ki tam dela zna z otroki (jaz sem bil zadovolen ko sm pelju tja polek svoje familjie še taščo).
Ali so v sklupini taki ki jim več pomeni vtis (varhjanta gostilna išče šefa) ali pa bol dobra domača hrana (kot je v kmečkih turizmih)?
So lokacije kjer v določenih terminih organizirajo tudi muziko in imaš polek hrane zabavo...
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem