cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kam na dopust s štirimi otroki?

clock-img

18.09.2012, 21:27

clock-img

m.piccolina

pencil-img

79

Lepo bi prosila za nasvete, kam hodite na dopust s štirimi otroki? Namreč drugo leto nas bo veliko in kak gledam pri agencijah zelo redko, če sploh katera omogoča letovanje velikim družinam, zato me zanima kakšne so vaše izkušnje?

Hvala in lep pozdrav!

clock-img

18.09.2012, 21:39

clock-img

Janya

pencil-img

547

Ravno zaradi teh razlogov hodimo mi še kar na Hrvaško obalo v privat apartmaje. Če hčeš kam v tujino moraš ponavadi vzet dve sobi da se spraviš not, to pa pri nas ne pride v poštev...

clock-img

19.09.2012, 07:31

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Ponavadi imajo v hotelih družinske sobe, ki so dovolj velike za več otrok. Jih pa moraš ponavadi, kar hitro rezervirat.

clock-img

19.09.2012, 13:49

clock-img

Natka23

pencil-img

726

Mi gremo v tujino.Za najmanjšega ni bilo za plačat letalo, za 3,5l je prišlo 125€,(Gulet ima najbolj udobno), vzela sva družinsko sobo, otroka bosta ločena z vrati na harmoniko, torej v svoji sobi.user posted image

clock-img

21.09.2012, 18:04

clock-img

matkica

pencil-img

293

Mi moramo vzeti dve sobi,ker ponavadi nimajo tako velikih sob oz. apartmajev. Tako da je pri nas za take primere zelo slabo poskrbljeno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem