cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kam na Pag?

clock-img

22.02.2007, 09:48

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Letos smo se odločilim da bomo šli z našim takrat 21 mesečnikom na Pag, a se ne moremo odločit kam.

Lani smo bili v Novalji in smo bili zelo zadovoljni, a mi plaža tam ni  bila ravno všeč in smo se vsak dan vozili. Letos bi radi šli v kak manj obljuden turistični kraj, kjer so plaže primerne tudi za otroka in pa da je apartma blizu morja. Rada bi spokojen in prijeten dopust, brez miljona ljudi okoli mene in brez živčnosti.
Lani smo prevozili cel otok, pa si nismo niti ene plaže ogledali, smo bili z našo čisto zadovoljni. Letos mi je pa žal da nisem bila malo bolj firbčna.

Kaj mi svetujete, kam naj gremo?

clock-img

22.02.2007, 11:55

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Ojla!

Midva sma bila lani na otok Pag v hotelu Frane in je bilosuepr je prav hotel za mlade družinice in je plaža čez dvorišče niti na cesto ne rabiš iti.Hrana enkratna lahko si pa v tom hotelu tudi sam kuhaš kakor želiš.Do mesta samega je približno 1km in je resnično mir.Bili pa so večji del ljudje z majhnimi otroki tkole,da sma bila brez otrok kar sama imajo tudi prekrasne sobe z pogledaom na čudovito morje in plažo.Za družine je še nekrat podraim zelo lepo mir,vendar nama osebno je manjal hrup sma bolj navajena na mesta kjer je gužva in več zabave zvečer.
Še tole sem pozabila en dan gazda časti ibji piknik,drugi dan pa izlet z ladjico okrog otoka.In še niti drago ni bilo za 10.dni za dva odrasla sma plačala le 120.000 sit.
LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 22.2.2007 11:57:15 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

22.02.2007, 12:02

clock-img

frka

pencil-img

121

Metajna- mir počitek dve gostili dve trgovini in tržnica sladoledarji . Je seveda vas in plaže 2 metra stran od penziona . Za zabavo pa se moraš peljati v Novaljo je 10 min z avtom. Penzion dadkovič jure polpenzion lepe sobe s klimo

clock-img

22.02.2007, 12:07

clock-img

frka

pencil-img

121

Metajna - 10 min z avtom do novalje. Mir tišina dve trgovini ,dve gostilni ena tržnica dve pekarni pošta seveda je to vas od našega penziona je do plaže 20 metrov penzion ima klime v sobah in nove sobe lani renovirane in seveda odlična hrana samopostrežni zajterk in večerja 2 menija . organizirajo tudi razne izlete in za dobrodošlico dobiš narezek iz domačega sira in salam

clock-img

22.02.2007, 16:03

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Mojca9000, imaš morda kakšen kontakt, link, slikico...

clock-img

22.02.2007, 16:15

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Definitivno Povljana.
Mir, malo ven pa fenomenalne plaže...take divjeuser posted image

clock-img

22.02.2007, 17:52

clock-img

hruša

pencil-img

17

Mi pa že več let hodimo v kamp Šimuni. In je noro dobr. Sicer je res, da je Žan že malce starejši... pred kratkim je imel 4 leta... samo tudi za manjše je fino. Plaža je luštna - mali kamenčki, nekje pa tudi malce mivke. Je tudi veliko drugih otrok... tak taprav družinski kamp.

Predlani in lani so postavili tam neke hišice in jih lahko najameš, notri pa imaš vse - od klime do pomivalnega stroja. Mi smo sicer v šotoru, ampak vsi, ki so bili v hiškah pravijo, da je super. Edina slabost je cena. Ne vem točno koliko stane, ampak vem pa da ni poceni.

clock-img

24.02.2007, 01:26

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Mi tudi hodimo v kamp Šimuni.

clock-img

26.02.2007, 19:01

clock-img

riders

pencil-img

475

Tukajle  http://www.8ung.at/pag/index.htm se meni zdi (glede na slike) ful dobro. Žal smo mi že naveličani Paga in gremo letos malo dlje.

clock-img

28.02.2007, 21:12

clock-img

TORTICA

pencil-img

178

kamp Šimuni. Priporočam. Lepo urejen , plaže primerne otročkom

clock-img

28.02.2007, 21:23

clock-img

žlička

pencil-img

955

mene pa zaninma kakšne izkušnje imate s krajem Kustići?

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

clock-img

01.03.2007, 11:52

clock-img

Tonchka

pencil-img

318

Meni je bilo v Kustićih všeč, ampak tam sem bila ene par let nazaj, ko še nisva imela otrok. Fino je bilo, ker smo imeli hišo ob plaži in se ni bilo treba fjakat z avtom, pa hodit daleč po soncu, ampak ni pa tam nobene naravne sence. Pa ful je mir. Letos bi po 4 letih spet šli na Pag, pa se tudi dvomimo kam. Ne bi pa radi šli v Novaljo, mesto Pag ali kakšen večji turistični kraj. Mogoče Šimuni, nevem no,...

clock-img

01.03.2007, 15:04

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Mi smo se sedaj nekek ogreli za Metajno. Plaža je 10 metrov od apartmaja, le ta je lep, vem pa ne kakšen je to kraj kot tak.
Aje katera že bila tam?

clock-img

02.03.2007, 09:17

clock-img

Anonimen

Mandre so se ena od vasic, kjer se nic ne dogaja zvecer user posted image  Am, je ene 5-10 min iz Novalje, naprej od Mander so Simuni, kaka trgovina in to je sigurno ...

Pa saj na Pagu pomojem ne mores zgresit s krajem user posted image

clock-img

08.03.2007, 07:55

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Kaj pa Vidaliči, a je katera že bila tam?

Našla sem lep apartma ob morju, vem pa ne kakšna je plaža.

Sem pa zelo razočarana, saj imajo povsod že vse zasedeno. Bo treba dugo leto že decembra rezervirat.

clock-img

30.03.2007, 18:51

clock-img

Anonimen

Vidalići, Kustići itd. so majhni zaselki hiš ob cesti in morju, plaža je nekje betonirana (pač betonirajo lastniki apartmajev), nekje so pa kamni ..

So pa na drugi strani zaliva kot so npr. Zrće, Čista, Prnjica, Sv. Duh itd.

LP, Ribica

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 30.3.2007 18:53:58 >

clock-img

30.03.2007, 19:04

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Mandre, definitivno za družinice, ki bi ponoči rade v miru spale.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

19.05.2007, 17:04

clock-img

alja01

pencil-img

226

Šimuni - apartmaji, senčka - borov gozdiček, mir, ena trgovina, 2 gostilnici.

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

clock-img

11.06.2007, 20:06

clock-img

TORTICA

pencil-img

178

Kamp Šimuni .user posted image user posted image
Pravkar smo se vrnili domov.

clock-img

24.06.2007, 08:32

clock-img

fusia

pencil-img

612

Kaj pa kamp Strašek? Ali je katera že bila? Mi se odločamo med tem in kampom Šimuni.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 24.6.2007 8:51:14 >

clock-img

24.06.2007, 10:35

clock-img

majrim

pencil-img

3991

Kamp Šimuni ne poznam,saj v njem nisem bila,kot sem pa slišala pohvale,da je lepo urejen in čist.Kamp Straško pa poznam dobro...je zelo velik,ogromno sence,WCji čisti,plaža raznovrstna,tako za otroke kot kamnita - skratka,najde se vse kar se išče..do mesteca Novalja cca 1,5-2 km...

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

25.06.2007, 23:18

clock-img

sjug

pencil-img

334

Hojla!

Sicer iščem info o kampih južneje, okoli Splita, Zadra. Če katera ve...
Smo se pa ravno vrnili s kampiranja na Pagu. Z eno besedo krasno. Kamp Straško je tako lep,
da v lepšem še nisem taborila. Se pa splača iti v predsezoni. Plaža je primerna za otročke.
Motijo edino ježki, ki so žal tudi v Metajni. Metajna ima pa itak najlepše plaže in plažice.
Sam kraj se mi ni zdel nič posebnega. Lokal ob plaži ima odlične girice in pomfrit - za tiste, katerih otroci imajo radi tako hrano. Mi smo ogromno kolesarili na relacijah: Straško - Stara Novalja, Straško - Metajna in seveda v Novaljo, vsak dan. Zagotovo bomo še prišli na Pag. Aja pa tudi ljudje so bili zelo zelo prijazni.

LPSandra

Never Ever Give Up!

clock-img

27.06.2007, 19:12

clock-img

bonika

pencil-img

142

Mi smo bili lani v kampu Šimuni na Pagu, zelo lepo, samo še kar drag kamp. Zanima me če katera ve kako je v kampu Tomi v Povljani na Pagu? Letos bi šli mogoče tja.
Tudi mene zanima kakšni so kampi nižje od Splita, me vleče dol, čeprav zaenkrat sploh dlje kot do splita še nisem bila.Mi je pa najlepše na otokih in v Dalmaciji, pa ljudje so prijazni.

clock-img

27.06.2007, 23:46

clock-img

Anonimen

Jezkov ni na Čisti, Prnjici, Sv. Duhu, Zrćah ... V Straškem pa ponekod so, pa na Caski tudi, v enem zalivčku pri Šimunih (ki je vedno bolj obljuden, grrr) so tudi, ampak šele tam, kjer nihče ne more več stopit, med tavo na dnu (drugače je mivka).

Iz Straskega do Novalje je s kolesom 5-7 min (odvisno v katero smer gres user posted image  in iz katerega dela Novalje), pes pa 10-15 min (se da pa tudi hitreje ali pocasneje, odvisno od ure sprehoda in gnece na plocniku - zvecer je obup, zjutraj ob 6:30 srecas tiste, ki so pokonci se od prejsnje noci .. in mene s psom user posted image )

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 27.6.2007 23:47:27 >

clock-img

02.07.2007, 12:35

clock-img

menk

pencil-img

2

Mi smo bili v mestu Pag http://www.pag-apartma.com/PAG/index.asp?lang=slo in je blo fino. Sicer je mestni vrvež (kafiči,trgovinice), tako da tisti, ki imajo radi mir in samoto ne bodo uživali. Je pa luštno otroško igrišče v senci in marina (naš je nor na čolne), pa v bližini Gradska plaža z igrali in tobogani, za tiste ki imajo radi dogajanje je zvečer vsega polno - apartma je postavljen pa tako, da zapreš okno na ulični strani apartmaja in odpreš tistega, ki gleda na atrij al pa vklopiš klimo, pa je). Apartmaji so novi, mi smo bili tam prejšnji teden in lani tudi. Lastnik ima tudi barkačo in te odpelje na izlet, pa ribe lovit, ipd. Če hočeš v mirne zalivčke na plažo, se moraš pa v avto vsest.

lp
Menk

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem