cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kam na Krk-pa da nr bo najdražje?

clock-img

24.06.2007, 13:21

clock-img

žarnica

pencil-img

706

Vbistvu iščeva destinacijo na Krku, za naju dva in hčerkico, za ene 4.dni. Krk nam je najbližje (2 uri vožnje) in če slučajno dobim popadke,smo še vedno lahko pravi čas doma.user posted image Vglavnem, šli bi v sobo, lahko s polpenzionom ali pa tudi ne. Za bivanje ne bi dali večkot 100 eur. MAlo sem brskala po netu,našla Pansion Tina na Šilu. Je že bil kdo tam?user posted image

POznate kakšno poceni varianto? Sicer,jaz bi šla tudi v kamp, ampak fant ni za to.

clock-img

25.06.2007, 12:47

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Odvisno kdaj želite iti na Krk - v sezoni težko dobiš krajši termin.
Jaz sem ravno z Baške, bili smo tam s šotorom,

prejšnji teden pa sem govorila s hotelom Jadran - Njivice in so bili še prosti drugače, ne vem pa kateri termin želiš iti.

Piši na privat in mogoče lahko kaj pomagam - pa termin prosim in koliko želite plačat user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem