cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kam dam stvari za pasje zavetišče?

clock-img

22.09.2008, 19:54

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Imam dve deki in nekaj brisač, pa bi jih rada podarila kakšnemu zavetišču za živali.

Kam jih lahko dostavim čimbližje Kranju? V Kranju so se zdaj organizirale ene prostovoljek, a ne?

Velika rit je velika stvar.

clock-img

22.09.2008, 20:30

clock-img

katjes

pencil-img

530

Jaz imam tudi že nekaj časa pripravljeno večje število brisač. Smo pa tudi iz Kranja. Če kdo potrebuje, naj javi!

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

clock-img

22.09.2008, 20:33

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

U, fajn, da sva dve, pa obe iz Kranja.

clock-img

23.09.2008, 12:17

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Kranj spada pod zavetišče Horjul...preverite na mojpes.net tam gor so punce, ki redno vozijo v Horjul stvari...kolikor vem pa lahko dostavite tudi v trgovino Gali in Nika na Linhartovi v Ljubljani in potem tam pobirajo redno tako prispevke finančne kot stvari.

clock-img

23.09.2008, 15:50

clock-img

katjes

pencil-img

530

Ena članica RR-ja ima v podpisu link za zavetišče __Horjul.
Mogoče se bo pa javila!user posted image

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

clock-img

23.09.2008, 16:10

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Jaz imam za zavetišče Horjul. Klikni na povezavo.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

23.09.2008, 21:44

clock-img

katjes

pencil-img

530

Če bo kdo kaj hodil v Horjul in bi bil pripravljen odpeljati ene 2 vreči materiala - samo brisače in rjuhe - naj sporoči tule ali pa na zs!

clock-img

25.09.2008, 11:04

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: katjes

Če bo kdo kaj hodil v Horjul in bi bil pripravljen odpeljati ene 2 vreči materiala - samo brisače in rjuhe - naj sporoči tule ali pa na zs!

Se pridružujem.

Pa a niso ene Kranjčanke se zdaj zorganizirale, sicer še vedno pašejo pod Horjul, se mi zdi,  samo da delujejo v Kranju?

clock-img

26.10.2008, 19:56

clock-img

scorpiogirl

pencil-img

1096

Mislim, da govoriš o Žverci  user posted image so povezani s Horjulom, ampak pokrivajo območje Kranja in Škofje Loke.

Ni nam dolgčas :)

clock-img

26.10.2008, 20:02

clock-img

Nikita***

pencil-img

673

IZVIRNO SPOROČILO: katjes

Katjes, iz kje si? Sama imam namen prihodnji mesec odpeljati par stvari v Horjul, samo se moram s Polono dogovoriti za dan. Sem pa iz Trbovelj.

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

clock-img

26.10.2008, 20:04

clock-img

Nikita***

pencil-img

673

Ups, spregledala zgoraj. Vidim, da si iz Kranja. Se bova dogovoriliuser posted image

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

clock-img

27.10.2008, 11:17

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: Nikita***

Ups, spregledala zgoraj. Vidim, da si iz Kranja. Se bova dogovoriliuser posted image

Kaj pa je z menoj narobe?user posted image  A z menoj se pa ne boš?

clock-img

27.10.2008, 20:44

clock-img

Nikita***

pencil-img

673

Ojej, Mišni, sori, res rabim očala user posted image , tudi tebe sem spregledala. Jej. V glavnem midva imava namen it tam nekje proti koncu novembra, še prej pa tudi do enih prijateljev v Kranj in se lahko sproti dobim še z vama.

EX JERY

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem