cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kam na dopust s šotori?

clock-img

08.05.2008, 22:57

clock-img

norge

pencil-img

377

Mene pa zanima za tiste, ki kampirate s šotori: kam se letos odpravljate, za koliko časa, s koliko starimi otroki?? Pa me mogoče bolj zanima za tiste, ki boste mal potovali s šotori (mogoče ne klasika na morje..), ste pa seveda vsi dobrodošli user posted image  

clock-img

08.05.2008, 23:03

clock-img

tintin

pencil-img

3293

korzika s šotorom - super! 

clock-img

08.05.2008, 23:04

clock-img

norge

pencil-img

377

Z otroci, koliko starimi, kako do tja????

clock-img

09.05.2008, 00:04

clock-img

trixi

pencil-img

741

Korzika , naš fant je imel takrat 3 leta, najprej do  Livorna, potem pa s trajektom do Bastije. V načrtu pa imamo še Sardinijo, Korziko še enkrat najmanj, mogoče pogledat malo na sever Evrope, nekaj smo celo sanjali o Ohridu boo, južna Italija, Grčija, ma polno tega, idej še preveč, upam, da nam jih bo uspelo čimveč realizirat. 

clock-img

09.05.2008, 08:32

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Naši šotorišni dopusti z otroci:
1. Sicilija - Mirna stara 1 leto in 8 mesecev
2. Grčija (Krf, Lefkas, Kefalonija, Zakintos) - Mirna stara 2 leti in 8 mesecev, jaz 7 mesecev noseča
3. Sardinija - Mirna stara 3 leta in 9 mesecev, Zarja stara 10 mesecev

Vse je bilo super, najbolj všeč nam je bila pa Sicilija!

Letos gremo pa za 14 dni, najprej na Vis (ni kampa, bomo v apartmaju), potem pa naprej na Lastovo in Mljet. Na Lastovem in na Mljetu so kampi.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

09.05.2008, 11:35

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

KOOOOORZIIIIIIKAAAAAAA!!!!!!
Logistika že opisana - AC do Livorna, trajekt do Bastie. Priporočam JV obalo (Porto Vecchio z okolico), SANJSKO.
user posted image user posted image user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

09.05.2008, 11:54

clock-img

gala

pencil-img

301

Francija, vsako leto, prvič z Miško pa, ko je bila stara leto dni. Odlično se obnese, potujemo naokoli, izberemo si 3 ali 4 okoliše, kjer postavimo šotor, gledamo le, da ima kamp tudi bazen, da je še bolj zabavno za vse. V povprečju potujemo dobre 3 tedne, zadnje 3 dni pa prespimo pri prijateljih v hiši. Kampiranje je zakon!!!!!

clock-img

27.05.2008, 09:53

clock-img

livia

pencil-img

2395

Korzika
Gardsko jezero
Lignano
Rimini

clock-img

27.05.2008, 13:31

clock-img

yellowcrystalstar

pencil-img

414

v sloveniji se da super kampirat tudi na Soči, v Savinjski dolini (Luče), pa baje na Kolpi (tam še nisem bila, upam, da letos uspe), Bohinjsko jezero (no tu mi sicer ni bilo preveč všeč, ampak je tega že 11 let, morda je zdaj stanje izboljšano. je zelo drago, najbolj pa me je motilo tuširanje na žetone. kar se narave tiče pa itak nimam pripomb)...

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. (Hendrix)

clock-img

28.05.2008, 23:03

clock-img

melitkica

pencil-img

402

ja res je Kolpa je božanska, jaz sem se kar zaljubila vanjo. Letos definitivno Kolpa, ker dve leti nisem bila in jo ful pogrešam. Hčerka bo pa avgusta stara dve,  kampirali bomo vsaj en teden. Me pa mika Soča, Bovec... gorenjska....

clock-img

29.05.2008, 13:04

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Midva tudi kampirama letos na Kolpi. Sem lansko leto prvič sprobala kampiranje z šotorom na Kolpi in se mi fuuuuul full dopade, tako da že komaj čakam sredino junija. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

30.05.2008, 11:32

clock-img

Rosi*

pencil-img

266

Vsem, ki imate izkušnje, kako je bilo z velikostjo šotora v kampih?
Midva sma do sedaj imela mali iglu, zdaj sma pa vzela velik šotor.

Kaj pa v bližini Prage je že kdo kampiral? Izkušnje? Midva imava to letos v plani, ker bi si rada ogledala Prago v miru.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem