cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kam, Poreč, Banjole, Medulin?

clock-img

13.04.2007, 23:00

clock-img

can

pencil-img

29

Za letošnji dopust se odločamo med apartmaji Lanterna blizu Poreča, Ai pini resort v Medulinu in privat apartmajem v Banjolah? Prosim za vaše izkušje na omenjenih lokacijah. So primerna za dopust z dvema malima otrokoma, kakšna je plaža?
Lp,
Can

clock-img

13.04.2007, 23:03

clock-img

Anonimen

Medulin je super za otroke. V kampu imaš mivko plaža, ful dolgo rabiš da prideš do globoke vode. Na drugi strani pa kamenje in normalno globoko vodo. Zraven je vodni tobogan, pred kampom pa še lunapark. Mi smo z starši 15 let hodili tja. Res super.
Ko bom jaz imela otroke bom sigurno hodila tja na morje.
Edin sence ni, tako da kkšno veliko marelo treba met.

clock-img

13.04.2007, 23:03

clock-img

Anonimen

Spat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2007, 07:13

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Tudi Rabac blizu Pule se meni ne zdi slabo mesto.Midva grema letos drugič tja.To je edina destinacija na katero grema letos drugič,drugače mi ni v navadi,vendar me je tam leta 2005 tkole očaralo,da se boma letos vrnila tja v isti hotel.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

14.04.2007, 07:33

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

Banjole - mi hodimo tja vsake tolko, ker mam tam teto. Plaže niso glih najbolj za otroke (no, za našega že, ker je najboljša igrača kamenje), so kamnite oz. s kamenčki. Najbolj pa pogrešam to, da nimaš kam it zvečer, razen da se vsedeš v avto in se odpelješ. Ne vem, kaj iščeš. Se je kar ok, samo se mi zdi da Hrvati zadnje čase nič ne dajo, računajo pa kamnje in morje.

clock-img

14.04.2007, 12:30

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Mi hodimo v Banjole v Kamp India šotorit že vrsto let. Tu imajo tudi tiste mobilne hišice. Mi je pa super tle. Sploh zaradi 3 otokov, oddaljenih od plaže tam nekje 200m. min. plavanja. Če ti presede bit na plaži, greš na otok, kjer je bolj mir. Na desnem otoku se celo šotori. Na levem imaš pa tudi malo mivke, da se otroci lahko igrajo "kuharje". Da delajo potičke,..... Letos gremo tud. Sredi julija. Komaj čakam. Nočno življenje si moraš pa naredit. Sej če imaš malega user posted image , tko ne moreš po lokalih tavhat.

clock-img

14.04.2007, 22:55

clock-img

can

pencil-img

29

Hvala punce za nasvete. Nekako smo se že skoraj odločili za Medulin, ker mi je najbolj pomembno, da je plaža primerna za otroke. Zdaj moram samo še najti apartma dovolj blizu plaže, da ne bomo tovorili otroške krame predaleč naokoli...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem