writing-img

Kako zgleda spontani splav?

clock-img

05.11.2006, 18:01

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

...ko imaš ss?A je to prava krvavitev?Dobila sem nek izcedek,pa ne vem,če je to beli tok,saj je take čudne barve,ni bel,je bolj oranžkast in od vsega straha se mi zdi,ko da bo zdaj še kri pritekla,boli me nea nič.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika -- 15.11.2006 22:20:10 >

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

05.11.2006, 18:49

clock-img

Anonimen

če imaš samo izcedek še ni nevarno vendar je dobro da greš čimprej na pregled. da nebi slučajno kaj dvigovala.

clock-img

06.11.2006, 11:57

clock-img

Jelenche

pencil-img

518

imarcel, res te nočem strašiti, a pejt na pregled.
saj konec koncev ti tudi G lahko zelo malo pomaga, oz skoraj nič, pa vendar. Pejt na pregled.

Upam da se bo stvar umirila

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

clock-img

13.11.2006, 13:59

clock-img

tasi81

pencil-img

107

Tudi mene zelo zanima kako izgleda SS. Dobila sem namreč zelo močno krvavitev, že dva dni skupaj lije od mene, poleg tega pa je kri kr nekako sluzasta. a je mogoče tako?

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

clock-img

14.11.2006, 10:52

clock-img

smotka lonib

pencil-img

2043

Če si prej ugotovila, da si noseča, zdej pa krvaviš, pojdi čimprej na urgenco. ne odlašaj!!

clock-img

14.11.2006, 11:57

clock-img

teri

pencil-img

375

Punce jaz vas ne razumem!Krvavitve v user posted image -če je sveža kri niso nikoli znak dobrega!ne vem kako vas ni strah.Jaz bi isti moment klicala g oz. jaz sem šla kar direkt brez poklicat!On vam bo točno znal odgovorit na vaša vprašanja!Ne izgubljajte časa s pisanjem sem raje pejte se pokazat k vašemu g.Pa s tem nisem mislila nič slabega,ker mogoče ni za delat paniko,mogoče pa ja.Pa srečno in upam da ni nič hudega!

clock-img

15.11.2006, 15:43

clock-img

zupan

pencil-img

23

IZVIRNO SPOROČILO: tasi81

Tudi mene zelo zanima kako izgleda SS. Dobila sem namreč zelo močno krvavitev, že dva dni skupaj lije od mene, poleg tega pa je kri kr nekako sluzasta. a je mogoče tako?

ce si noseca in tako zelo krvavis si neogovorna in nepoucena, ce si se vedno doma in ne na urgenci!!!!

clock-img

23.11.2006, 12:06

clock-img

tasi81

pencil-img

107

Ne me takoj kregat. Ne vem če sem bila noseča, ker po 20 dneh od zadnje menstruacije težko veš ali si noseč. Poleg tega ti pa sestra iz g. ambulante, potem ko ji vse razložiš, reče, da naj spet pokličem če krvavitev ne preneha po 10 dneh. Ko sem se pa hotla naročit na pregled, pa me ne more vzet, ker še ni minilo eno leto odkar poskušava naredit otroka, tri leta pa tudi še niso minila odkar sem bila na zadnjem pregledu. A lahko naredim še kaj drugega, razen to da grem na samoplačniški pregled?

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

clock-img

24.11.2006, 08:45

clock-img

teri

pencil-img

375

Tasi 81:Nobeden te ne krega. Jaz na tvojem mestu bi šla kar osebno do g malo zatežit.Ker če maš problem te je dolžna vzet in ni važno kolko časa je minilo od zadnjega pregleda!!!!In če te niti,ko greš osebno ne vzame pol pa pejdi takoj samoplačniško.Sej se gre za tvoje zdravje!Pa srečno,upam da bo vse bp!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem