cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako zdržite

clock-img

11.10.2005, 14:30

clock-img

marita

pencil-img

542

Živjo,

kako naj po 3 md dieti zdržim do kosila?

Zajtrkujem ob 5.30, ker grem ob 6.00 od doma (imam skoraj uro vožnje do službe), domov pridem ob 16.10, da si nekaj pripravim, je ura 16.30. Do takrat sem samo na sadju. Jem večkrat po kako jabolko. In sem od tega čist utrujena.

Sem 1x že hujšala po 3md in sem bila ful uspešna, čeprav sem kasneje kar nekaj kg nazaj dobila. Bila sem doma na porodniški in sem imela takle urnik: zajtrk ob 8.00, kosilo ob 13.00, večerja ob 18.00. Na tak način mi je blo ful lahko, sploh nisem bila nič lačna. Zdej ko pa hodim v službo in imam tak ritem, sem pa čist fertik, zato se tud večkrat pregrešim.

Lp,

Marita

_____________________________

<a href="http://lilypie.com" target="_blank"><img src="http://lilypie.com/pic/050915/3Avc.jpg" border="0"><img src="http://b2.lilypie.com/iQkup2/.png" border="0"></a>

clock-img

11.10.2005, 14:36

clock-img

mojchka

pencil-img

300

No,
vprašanje je, kje delaš...
A kakšne riževe, pa makaronove solate, pa jogurt itd. si lahko prej pripraviš in neseš s sabo v službo?

_____________________________

LP
mojca

clock-img

11.10.2005, 15:11

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

kot je že rekla mojchka: neseš si kosilo v službo, pripraviš ga prejšnji dan. recimo kuhano šunko in paradižnik na mesni dan, naslednjič jajčka, potem spet skuto, kak sir.... tudi kak zrezek lahko, če ti ni hudo jest mrzlega mesa. potem na škrobni dan kake rižote, ki se dajo jest mrzle, al pa zeleno solato in v njen kuhan krompir, kis in olje pa si zmešaš posebej v eno posodico in potem samo poliješ čez solato in poješ, testeninske solatke, pizzo, slano pecivo pa si tudi neseš v službo.




_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

11.10.2005, 22:09

clock-img

Anonimen

Naj ti jaz povem, kako sem jaz to izvajala, ko sem bila v službi. Malo sem kršila in sem preskočila zajtrk, potem pa sem imela kosilo v času malice ob 9.30 pri nas (ponavadi sem šla kar na toplo malico) in potem kosilo med 16.00 in 17.00. Potem pa nič več, mogoče kak sadež do spanja. In kljub temu, da sem grešila in jedla pred 12. uro, se je obrestovalo pri večerji, ki sem jo jedla tako zgodaj, potem pa nič več. Rezultat: v mesecu in pol 11 kg.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa ne gre več tako lahko, ker sem doma na porodniški in bi samo jedla, jedla,....user posted image

clock-img

12.10.2005, 08:26

clock-img

Maja0505

pencil-img

168

Mene tudi skrbi, kako bo potem, ko bom šla v službo in bo treba jest ob pol desetih. user posted image  Groza. pa tako sem se navadla, da zjutraj ne jem in tudi lačna nisem. Prej, ko pa nisem hujšala, sem bla pa vedno zjutraj lačna kot vol.

clock-img

12.10.2005, 08:32

clock-img

Anonimen

Pa saj se navadiš na tak ritem prehranjevanja. Jaz tudi domov pridem okoli pol štirih, pa si prejšnji dan pripravim kosilo, pa tudi če ne, sedaj že lahko počakam, da ga naredim. V začetku je bilo težje, samo nikoli pa nisem ničesar razen sadja nosila s seboj v službo. Prvo sadje (ponavadi jabolko) pojem okrog 9. ali 10. ure, potem pa do  treh, ko grem ponavadi domov, včasih še kakšno. Človek se vsega navadi, samo odločen moraš biti. V začetku je težko, potem pa skozi lažje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem