cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako velike/majhne so vaše kopalnice

clock-img

16.02.2007, 08:58

clock-img

Anonimen

Zanima me koliko imate kvadrature, so prevelike, premajhne? Kje imate pralne in sušilne stroje, Kaj bi spremenili, izboljšali,..?

clock-img

16.02.2007, 09:05

clock-img

Anonimen

Jaz imam zelo majhno kopalnico. 1.80x1.60. Pa posebej WC.
Smo v bloku tko da nismo mogl nič spreminjat. Pralni stroj in sušilec imam na hodniku za steno zaprto "pred pogledi" z žaluzijami. Slike so v albumu.

Ko/če bomo imeli svojo hiško bo kopalnica 100% večja, čeprav me ne moti če je majhna. Večja bo zato ker želim imeti notr kotno banjo in posebej tuš ter 2 lijaka. Za trenutne potrebe pa je ta čist dovolj velika.user posted image

clock-img

16.02.2007, 09:33

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

jaz imam tud bolj malo kopalnico,ampak sem čisto zadovoljna.ko sva jo z mojmu začela delat-pri njemu doma,ker sem hotela biti čisto ločena od tašče,sem prvo mislila kako bo majhna,da bo ful premajhna.A ko je bila končana in ko sva zažela opremljat se je izkazala za zelo dobro.imava mal pobito steno,ker je bil tam pač prej vhod za na podstrešje...ampak je vse skupaj prav dobro izpadlo.Jaz imam pralno-sušilni stroj in kar v kopalnici.Res sem zadovoljna z to kopalnico in sedaj ne bi ničesar spreminjala.Itak jo imam komaj dobro leto

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

16.02.2007, 09:38

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Mi imamo preveliko kopalnico-približno 11 kvadratov, pa še en WC posebaj. V kopalnici imamo WC, bide, kad, pralni stroj..sušilca nimamo, ker smo ga prodali, mi je bil brezveze. Bi pa raje imela manjšo kopalnico, posebej WC-ja tud ne rabim in bi raje imela še kakšno sobico ali kabinet. Morda pa še čez leta kaj spremenimouser posted image

clock-img

16.02.2007, 10:08

clock-img

mika

pencil-img

6485

spodnja kopalnica je velika nekje 10m2, zgornja pa 15. ta pride na vrsto kasneje, ker imava v planu masažno kad. pralnico imamo posebej .

clock-img

16.02.2007, 11:33

clock-img

Doroty

pencil-img

20

Mi imamo pa kopalnico 14 kvadratov - kotno banjo, tuš, dva lijaka, pralni stroj (in sušilec v enem), WC pa še posebej. Nam je tako OK, pa smo samo trije, še hčeri, ki je sedaj stara 15 let, smo na eno steno posebej montirali ogledalo in omarice, da ima ločeno, ker smo se drugače vsi drenjali pred ogledalom.
Spremenili bi samo razporeditev, kvadrature ne.
Lp, Doroty.

clock-img

16.02.2007, 11:38

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

kolk je velika pojma nimam - je pa dejstvo, da je premajhna user posted image   ko bomo imeli bajto bo kopalnica zihr velika vsaj enih 50m2 (neki takega kot je na uni fotki od rije) user posted image  

v kopalnici imamo umivalnik, WC, bide, banjo in prostor za pralni stroj, ki pa ga ni v kopalnici, ker je tam previjalna od tamale user posted image  
pa še en WC imamo posebej user posted image

pralni in sušilni stroj pa imamo v shrambi user posted image  

clock-img

16.02.2007, 12:14

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Naša je 3,20 x 2,40 in je čez glavo dovolj velika, edino pralni stroj imamo v WCju. V kopalnici pa imamo polkotno banjo, tuš, stranišče, bide in umivalnik.

clock-img

16.02.2007, 16:02

clock-img

rija

pencil-img

15589

Evo, naša kopalnica pa je kar prava soba: velika je nekje dobrih 20 m2, ima balkon pa še eno okno. Pa v enem delu je malce dvignjen strop.

Not mamo tuš kabino, veliko masažno kad (tole je tudi edino, kar bi spremenila: kupila bi majhno masažno kad, ker mi gre na jetra, da moram vodo polnit skoraj uro, da lahko masaža zašibauser posted image ), bide, wc, previjalno mizo, dva umivalnika, jašek za perilo......

Kaj bi spremenila? Razen bane nič..... Velikost je ok, če bi bila pa večja, kot si želi jana user posted image  bi pa dala not še eno infrardečo sauno in dva ležalnika....seveda malce ločeno od stalega dela.....user posted image

Pralnosušilni stroj je v pralnici.

...vox populi...

clock-img

16.02.2007, 18:00

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Pojma nimam kok je velika je pa premajhnauser posted image
Not je umivalnik, kad in pa omara, wc in bide imava posebaj.
Bomo pa v kratkem kad menjali za masažno tuš kabino.

clock-img

16.02.2007, 18:03

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Najina kopalnica je velika 10 m2. Za najine potrebe čist ok. Edino kar bi spremenila je, da bi namesto tuš kabine dala kad. Rija, jaz bi pa v kopalnici takšne velikosti, kot želi jana, raje imela en tak čeden bazenček user posted image

clock-img

16.02.2007, 23:24

clock-img

Anonimen

Mi3je imamo neko miniaturno kopalnico, ker je pač bila takrat tipizirana - sedaj pa so za novo že postavljene 4 stene in nakupljena keramika - 18 m2user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.02.2007, 23:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem