cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako utrditi bradavice pred porodom

clock-img

21.02.2007, 10:35

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

Sem že 3 noseča in sicer v 34 tednu. Zanima me kako si naj utrdim bradavice, ker sem obakrat imela ragade zauser posted image .  Sigurno je kak recept. Na plan z idejami, da bo tokrat dojenje kot v filmih, daš ga na joško in otrok pije brez problemov, mamica pa se zraven veselo smehlja.

clock-img

21.02.2007, 11:02

clock-img

ona

pencil-img

3685

Jaz sem si jih po tuširanju z malo bolj grobo brisačo dobro zmasirala in nisem potem imela problemov!res,da je malo neprijetno se drgnit,a pomagauser posted image

clock-img

21.02.2007, 11:51

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

sem o tem že dosti brala in povsod piše, da nič ne pomaga. tak da sem si samo Lanolin kremo vzela v porodnišnico in mazala kot zmešana po vsakem podoju, pa še potem doma dva meseca in je bilo ok. To je bilo drugič. Prvič pa tudi tvoja zgodbauser posted image

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

21.02.2007, 15:38

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

clock-img

21.02.2007, 16:28

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Zadnič je ena svetovala kremo od Aventa (http://www.avent.com/uk/en/breastfeeding_nipple_cream.php dobiš jo tudi v drogerijah), sem si mazala en teden pred porodom in sedaj po dobrih 14 dneh, jo skoraj da ne rabim več. Sem kar zadovoljna, je vmes tudi precej bolelo kot user posted image . Sem si pa bradavice skoraj non-stop user posted image  mazala, pa še vredu je ker za otroka ni škodljiva in lahko v miru pije brez da prej obrišeš bradavico.

Kar pa se tiče uporabe brisače pa ne vem, bom mogoče sprobala v drugi nosečnostiuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem