cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako ukiniti večerno dojenje?

clock-img

07.09.2006, 09:09

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Včeraj smo začeli z ukinjanjem večernega dojenja. Ker je user posted image  star 10 mesecev, sem mu namesto dojenja ponudila adaptirano mleko. Očitno mu okus ni odgovarjal, ker ga po začetnem okušanju niti slučajno ni želel piti. Zato sem mu pripravila nekaj riževe kašice, ki jo je nato že napol v komi pojedel, potem pa v posteljo in spat.

Moje vprašanje pa je naslednje: Mu lahko namesto adaptiranega mleka ponudim kar kravjega, če bi mu okus morda bolj odgovarjal? Drugače je poskusil že vse mlečne izdelke pa tudi kravje mleko je že poskusil v pire krompirju in v palačinkah.

Ali pa naj mu rajši za večerjo ponudim kar riževo kašico?

clock-img

07.09.2006, 09:11

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mi smo našemu ponudili kar kravje mleko in to pri dopolnjenem 6. mesecu starosti, ker ni hotel nobenega adaptiranega (smo sprobali tri vrste). Vendarti priporočam, da mu daš kar mlečno kašico za večerni obrok, saj milsim, da otrok pri 10 mesecih potebuje že kaj več.
No vsaj mi smo tako delali in naše večerje so "linoti"

clock-img

08.09.2006, 22:26

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Moja je tudi stara 10m in ji dam ob osmih mlečni riž, ob devetih pa spat. Po flaški nikol ni pila in tudi zdaj noče, pa naj bo tako.

clock-img

08.09.2006, 22:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.09.2006, 10:55

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Hvala za odgovore. Smo res kar na večerji pristali. Pojemo riževo kašico in gremo spat user posted image

Malo me je skrbelo, ker ni želel piti adaptiranega mleka, ker naj bi do enega leta še vedno dnevno popil določeno količino adaptiranega ali dojenskega mleka. Ampak saj tudi Hippove in Milupine kašice vsebujejo adaptirano mleko (seveda tiste, ki se mešajo z vodo).

clock-img

09.09.2006, 11:35

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Dejte mi nekaj povedat. Do prvega leta pol litra mleka na dan, je res?

clock-img

09.09.2006, 11:45

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Dejte mi nekaj povedat. Do prvega leta pol litra mleka na dan, je res?



Ja oz. še vedno je enako(ta večji 5,5 let, ta manjši 21 mes). Naša dva sta dobila ca 0,5 l na dan in to v "obliki" mlečne kašice. Zjutraj ca 2-2,5 dcl mleka in Čokolino, Grisolino, Keksolino... zvečer enako in je skupaj ca 4-5 dl mleka. Vmes pa še kakšne skutice, jogurti ipd. To je vse, kar sta naša dva dobila od mleka.

p.s. To govorim za vikende in počitnice, ker v vrtcu zajtrkujeta kaj drugega. Doma pa nočeta. Vsaj v 95% ne. Pri nas je očitno Čokolino zakonuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem