cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako ukiniti jutranje dojenje?

clock-img

15.08.2006, 20:54

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Odločila sem se, da bom počasi začela ukinjati jutranje dojenje. Zanima me, kaj naj ponudim dojenčku namesto dojenja - adaptirano mleko po flaški ali pa kar zajtrk (grisolino). Kaj ste jim ve ponudile namesto jutranjega dojenja?

Zanima pa me še ena stvar - moj user posted image  pije vodo iz magičnega lončka, vendar mu kar precej vode steče po bradi, ker tekočina očitno prehitro teče. Je potem bolje, da mu adaptirano mleko ponudim po navadnem cuclju?

clock-img

15.08.2006, 21:43

clock-img

mami darka

pencil-img

105

Kolk pa je tale tvojuser posted image  star?
Mi smo jutranje dojenja ukinli malo pred letom in je dobila nekaj mlečnega na žlico. Včasih pa še sedaj pri 16m, zjutraj ob 6.30 zizi in okrog 8.00 mlečni zajtrk.

clock-img

15.08.2006, 21:49

clock-img

eya

pencil-img

4615

Kakšen nasvet boš mogoče našla v temi Prenehanje dojenja malo nižje na seznamu tem...

clock-img

16.08.2006, 15:58

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Samo glede magičnega lončka - mogoče se samo afna, vsaj naš se - v usta spusti vodo, potem pa jo počasi ven iz ust spušča. Po mojem, če bi mu preveč teklo, bi se mu zaletelo. Če se ti zdi, da res preveč teče, obstajajo tudi lončki z manjšim pretokom. Mi imamo enega od DM, ki ima dva nastavljiva pretoka in eden je res tako počasen, da se mi zdi, da skoraj nič ne teče.



_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem