za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
No...zadnjič sem si kupila eno šminko, ki mi je bila všeč na oko. Namazala sem jo na roko in ni bila slaba. Zato sem jo kupila.
Pa pridem domov, se namažem in ITAK da mi ne paše. Nazaj pa je seveda ne vzamejo.
V drogeriji testirat testerčke na ustnicah, mi je nehigienično...ampak kako pa naj potem vem, katero bi imela? A moram pol kolekcije pokupit?
23.02.2007, 13:40
Strawberrie Cherrie
7788
Jaz tega problema nimam...imam kar precej velike ustnice in uporabljam samo lip gloss, mogoče samo nežno roza obarvan, ali brez, mogoče malo bleščeč, ker vse ostalo zgleda smešno! No, vsaj men zgleda smešno
23.02.2007, 13:40
amalija
212
Približno vem, kakšne barve mi pašejo.
Če kupujem kaj novega, še ne preizkušenega, pa uporabim tester - vzamem robček, obrišem šminko, jo nanesem na ustince in ponovno obrišem šminko (ali pa gobico, če je glos).
23.02.2007, 14:08
Moyca_
4144
IZVIRNO SPOROČILO: N&N
No...zadnjič sem si kupila eno šminko, ki mi je bila všeč na oko. Namazala sem jo na roko in ni bila slaba. Zato sem jo kupila.
Pa pridem domov, se namažem in ITAK da mi ne paše. Nazaj pa je seveda ne vzamejo.
V drogeriji testirat testerčke na ustnicah, mi je nehigienično...ampak kako pa naj potem vem, katero bi imela? A moram pol kolekcije pokupit?
jaz sem tudi tak problem imela, sedaj pa testiram od katere frendice
23.02.2007, 14:18
Blink1
3265
Mater...jaz sem se odločila, da sem bom kar pocala v drogeriji. Bom pa z robčkom brisala testerje
23.02.2007, 14:18
arielca
2312
Drugače je ustnicam najbolj podobna koža na blazinicah prstov.
23.02.2007, 15:13
soncece24
3825
IZVIRNO SPOROČILO: N&N
Mater...jaz sem se odločila, da sem bom kar pocala v drogeriji. Bom pa z robčkom brisala testerje
Dobra ideja. Zjutraj se na poti v službo ustaviš v műllerju, se lepo namažeš in nadišaviš, pa je
23.02.2007, 15:30
Moyca_
4144
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24
Dobra ideja. Zjutraj se na poti v službo ustaviš v műllerju, se lepo namažeš in nadišaviš, pa je
23.02.2007, 16:25
arielca
2312
Ve se smejete, ampak ena moja znanka je vedno noro dobro dišala. In skoraj vsak dan drugače. In ker precej parfumov poznam po vonju, sem vedela, da so nekateri pregrešno dragi in da si ona tega zagotovo ne more privoščiti. In njena skrivnost? Ped službo je šla v drogerijo, izbala je parfum, se nadišavila in to je bil to. Poceni in dobro, ni kaj .
23.02.2007, 17:03
petja
998
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris
Jaz tega problema nimam...imam kar precej velike ustnice in uporabljam samo lip gloss, mogoče samo nežno roza obarvan, ali brez, mogoče malo bleščeč, ker vse ostalo zgleda smešno! No, vsaj men zgleda smešno
Isto pri meni ... s šminko sem kot klovn za maškare! Sovražim šminke !