cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako shraniti?

clock-img

24.07.2010, 10:13

clock-img

niwci

pencil-img

973

Dobila sem nekaj domačih jabolk, ki pa so bolj na hito za pojest. Zanima me, kako bi jih lahko shranila za 6 mesečno hčirko, da bi jih lahko tudi kasneje jedle, zdaj ko uvajamo GH.
Če ve katera, kakšen receptek, da bi naredila čežano, takšne kot so razni Frutki,...

clock-img

24.07.2010, 10:25

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz delam za božič marmelado iz jabolk. NJami, naši takoj vse pojedo. Olupiš, narežeš na drobno (jaz ne miksam, ker mi je všeč jam), prekuhaš, dodaš sladkor in citronko (odvisno kolk so kisla že sama jabolka), pa če hočeš za aromo cimet ali zmlete klinčke, ali kar ti je pač fajn, vanilijo... Zapreš v prekuhane kozarce.
PO moje bi komot tudi čežano takole naredila. Daš manj sladkorja pa malo še v pečici steriliziraš, pa bo.

Lahko pa jabolka posušiš, narediš krhlje. Še boljši so, če jih olupiš. Ohranijo aromo, pa za grickat pozimi so super.

Lahko jih pa narežeš in spraviš v skrinjo za kompot pozimi.

Lahko pa daš v kozarce in narediš kompot, kot za katerokoli drugo sadje.

clock-img

24.07.2010, 11:54

clock-img

niwci

pencil-img

973

hvala. bom verjetno sprobala kar več stvari.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem