cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako sem se znebila zastoja mleka

clock-img

05.07.2006, 10:36

clock-img

rozica11

pencil-img

166

Hoj,

no za vse tiste ki se tako kot sem se jaz že tretjič borila z zastojem mleka in to celo noč z vsemi možnimi načini- masaža, vroči obkladki, sprej syntocinon in ostale možne variante- ko ni pomagalo nič več mi je patronažna svetovala gel lasonil, ki se ga ne dobi več v lekarni; mi je pa lekarničarka svetovala hepan gel in dojka se je čudežno odprla in spraznila. Ampak je treba pazit s to stvarjo ker ne sme priti v stik z bradavico in kolobarjem. Tako da sem si jaz nežno vmasirala gel in ko se je mala po 10 min zbudila sem temeljito s toplim tušem in niveinim otroškim gelom sprala gel s kože in pod tušem ponovno zmasirala dojko in nato pristavila otročka. Rezultatu sem komaj verjela- sicer je še ostala blaga bolečina od razbolelosti ampak končno nekaj kar mi je resnično pomagalo. Tako da poskuste in upam da bo ratalo tudi vam.

Sem bila že na robu tega da preneham dojit ampak sedaj obstaja novo upanje.

Lep pozdravček

< Sporočilo je popravil Mič -- 5.7.2006 10:53:06 >

clock-img

05.07.2006, 14:52

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Vesela sem zate! Tud meni se je to parkrat zgodilo in v tistem trenutku nemočnosti sem tudi sama razmišljala, da se tega ne grem več...user posted image user posted image user posted image  ...
Uspešno dojenje še naprej ti želim in hvala za nasvet!user posted image



_____________________________

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

05.07.2006, 20:13

clock-img

rozica11

pencil-img

166

Ja sej upam da bo kateri nasvet prov prišel, ker je bila ta noč zelo naporna- nič spanja stokrat pod tuš, masiranje, črpanje...pa pravjo da morš takrat počivat; kako le???

Bi bilo pa res škoda da zaradi tega ne bi mogla več dojit- razumem če ni mleka; če ga je pa dovolj bi blo pa prav žalostno. No midve se lepo dojiva naprej res pa je da je v oboleli dojki mleka precej manj, ampak saj se bo to uravnalo počasi; ga je pa v drugi zato tolk več user posted image .

clock-img

05.07.2006, 23:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.07.2006, 20:16

clock-img

karin412

pencil-img

747

Tudi mene veseli, da še kaj obstaja! Jaz bi še enkrat poudarila, da je meni najbolj pomagal POČITEK čez dan, da sem se naspala. Ravno včeraj sem spet fasala zastoj, kar naenkrat, ko sem morala k zobarju. Popoldne sem spala in ko mi je user posted image  sesala, je zatrdlina minila.

clock-img

06.07.2006, 21:00

clock-img

rozica11

pencil-img

166

Ja sej je možno da mi manjka počitek; sej če bi vsaj vedla kje je razlog ker se mi zadnje dni to nonstop dogaja. Upam da se bo pocajtal; bomo bl počival pa velik pil pa gel uporablal. Je pa res tečna ta zadeva, ker se pol skoz obremenjuješ kdaj bo spet. Bomo probal to odmislt in začet uživat.

clock-img

06.07.2006, 21:26

clock-img

renan

pencil-img

1377

pri meni je prvi zastoj povzrocilo kidanje snega. potem se mi je nonstop ponavljalo in sem mesec dni bila prisiljena dobesedno lenariti. predvsem se naj ne bi delala dela, pri katerih sodelujejo te misice ob dojkah.

lp, renan

clock-img

06.07.2006, 22:11

clock-img

rozica11

pencil-img

166

Sej vzrokov je najbrž kar precej; sem nekje brala da je možno tut če imaš kak tesen moderc ali majico in pritiska na dojko; no midve skoz podirava kupčke na rami, zatrdline so pa na tistem mestu kjer pritiska ko jih podirava. Bom poskusla počivat pa kupčke podirat tko da jo dam na nogo pa bomo vidl če bo kej bolš. Bom poročala; mogoče pa le najdem vzrok.




clock-img

09.07.2006, 20:35

clock-img

rozica11

pencil-img

166

No še en nasvet za zastoj, ki mi ga je dala renan- trikrat hura zanjo user posted image user posted image user posted image - homeopatsko zdravilo Phytolacca americana ter Bryonia, ki se dobita v tujini- jest sem ju kupila v Avstriji. Je za poskusit.

clock-img

26.07.2006, 17:49

clock-img

tita2006

pencil-img

86

Draga Rožica,

Tvoj nasvet mi je rešil življenje user posted image !!! Res si zlata punca. Hepan gel krema je res čudežna in je tudi meni pomagala v manj kot 2 urah. Priporočam jo vsem doječim mamicam s podobnimi težavami.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem