cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako se lotiti iskanja...

clock-img

15.11.2004, 12:41

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

varuške? Nikakor se ne znajdem, mož nima časa, pa še hude zahteve glede varuške. Trenutno je vskočila babica, ampak je mulec že brez vsakih manir - dvojna merila pač niso isto, kot enotna vzgoja.

Želela bi kakšno mlajšo osebo, najraje študentko predšolske vzgoje, pa ne vem, kako naj začnem. Kako je s posredovanjem dela preko študentskega servisa?

Oddala sem že oglas, pa ni haska.

LP, Jasna

clock-img

15.11.2004, 13:17

clock-img

žogica marogica

pencil-img

50

Živjo Jasna D
Priporočam, da greš na vzojiteljsko Fakulteto in obesiš listek z oglasom na oglasno desko, tako so delali, ko sem jaz hodila na Pedagoško Fak.
Sama sem oddala oglas v Delo (ob sredah ali sobotah) in odziv je bil izreden. Sedaj imam gospo, staro 42 let, ki je bila vzgojiteljica a ni želela po toliko letih dopolniti študija v visokošolsko izobrazbo.
Zaenkrat sem zelo zadovoljna.

Pa srečno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem