cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako pritrditi gumb na jeans?

clock-img

13.12.2005, 10:52

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Zadnjič sem si v H&M kupila eno jeans jakno in kakršno "srečo" pač imamuser posted image  ponavadi, je bila edina moje številke, ji je pa manjkal en gumb. Zato so mi dali 10% popust, no, sem pa našla en rezervni gumb zraven in bi ga rada pritrdila. Vendar kako? Ni za prišiti, ampak nekako ga je treba "priheftati", če se izrazim čisto po "slovensko"user posted image . Saj veste, kako imajo kavbojke gumbe-na eno stran daš en kos gumba, na drugi strani pa drugega. Ampak tega ne morem narediti sama-a naredijo to šivilje al kaj naj naredim? Uf, upam, da kdo razume, kaj hočem vprašati...user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

13.12.2005, 11:11

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Če te prav razumem misliš kovinske gumbe,meni so to naredili v trgovinici s šiviljskim priborom v BTC pod Emporiumom v kleti,majhna trgovinica ampak ne vem pa imena.

clock-img

13.12.2005, 13:26

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ja, tisti kovinski gumbi so to. No, super, hvala ti za pomoč. Bom šla kr tja.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

13.12.2005, 13:29

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Z vsake strani daš enega in potem stisnež skupaj oz. z nečim potolčeš. Minuta dela.

clock-img

13.12.2005, 13:37

clock-img

76suza

pencil-img

71

Če je to kovinski gumb, ki je na eni strani kot žičnik (cvek ali čabl po domače) rabiš samo eno kladivo in leseno podlago. Minuta dela in gumb je na jakni. Če pa si manj praktični tip, pa raje nesi jakno v kako trgovinico s šivilslim priborom pa ti bodo tam naredili.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem