cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako presaditi kaktus?

clock-img

27.02.2007, 14:30

clock-img

tulip

pencil-img

917

Je namreč zelo bodikav, tak z dolgimi trdimi bodicami, pa bi nujno rabil več prostora.... Ne vem kako se ga lotit, da ne bom vsa popikana, tako da bi kak nasvet prišel prav!user posted image

clock-img

27.02.2007, 14:32

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

S smučarskimi rokavicami user posted image  

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

27.02.2007, 14:36

clock-img

Anonimen

Jaz jih presajam z "industrijskimi" rokavicami. Mi jih en kolega prnese iz službe. So iz močnega usnja po dlaneh in super za presajat kaktuse, čeprav verjetno niso temu namenjeneuser posted image

Sončece čez smučarske rokavice bi pa pomoje skoz pršle - bodiceuser posted image

clock-img

27.02.2007, 17:41

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

hahaha..to je tudi mene zanimalo! Torej bodo rokavice okej? kaj pa zemlja? Tista za kaktuse je najbrž najprimernejša.

clock-img

27.02.2007, 17:56

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Tista za kaktuse, ja. Al pa jo z dopusta prišvercaš, vsaj jaz je vsako leto nekaj user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

27.02.2007, 18:47

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Kaktus lahko primeš tudi z dvema kosoma stiroporja

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

27.02.2007, 21:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.02.2007, 21:36

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Jaz imam nekaj takega, kot velikanska pinceta zgleda; s tistim primeš, nič ne pika user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem