cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako prepričati psa da bo lulal?

clock-img

28.01.2008, 09:57

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Včeraj se je na mojega psa spravil en pes in seveda se je kuža takoj podredil in se ulegel na tla, noge u luft in ga je fasal točno v luleka. user posted image No in zdaj ima 2x 3šive direkt po luleku, pa noče lulat. Je rekla veterinarka, da bo sprva krvavo, ni pa rekla, da ne bo hotel lulat. Kako naj ga pripravim do tega, da bi šel lulat? Zdaj sem mu dala tabletko proti bolečinam, mogoče bo bolje? ker v neskončnost ne more držat?

clock-img

28.01.2008, 10:02

clock-img

Anonimen

Ojoj, ubogi revček.
To si fajn naredila,d a si mu dala tableto proti bolečinam, super si se spomnila. Upam, da mu bo prijela in da bo zdaj lulal.

clock-img

28.01.2008, 10:05

clock-img

Anonimen

Sej se bo polulal k ne bo mogel več držat. Mogoč bo boljš k bodo tablete prjele.

Če pa še dolg ne bo lulal pa poklič veterinarja.

clock-img

28.01.2008, 13:05

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

mogoče bi poskusla mu malo mehur stisnit, narahlo (z obema rokama pritisneš noter okoli luleka) . to takrat, ko mu boš dala tabletko proti bolečini, da ga ne bo bolelo. tko smo mi pri našemu, ko je bil že fajn star in ni mogu sam. ampak naš se je trudu in ni mogel. če pa tut tko ne bo šlo pa je res boljše veterinarja obiskat.

clock-img

28.01.2008, 15:37

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Evo,ko mu je tabletka prijela je šel lulat. je res dolgo lulal, ene 5minut, hvala bogu ni bilo veliko krvi zraven.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem