cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako prenehati s črpanjem? Na pomoč!

clock-img

22.01.2006, 19:54

clock-img

Anonimen

Po parih mesecih črpanja, bi rada s tem končala. Zdaj pa ne vem kako naj se tega lotim, da ne bo prišlo do nastajanja zatrdlin oz. še česa hujšega. A ima katere izkušnje s tem oz. kakšen nasvet? Rada bi se zadeve lotila postopoma.

Zelo bom hvaležna.

clock-img

22.01.2006, 21:23

clock-img

urška

pencil-img

3136

če hočeš da ti mleko neha nastajat si vsakič ko bodo dojke napete stisni samo toliko, da ti pritisk v njih popusti in ne do konca. pa manj pij.
ja pa to ne pomeni, da ti bo mleko nehalo nastajat iz dones na jutri...

clock-img

23.01.2006, 08:08

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Zakaj pa bi rada končala? Jaz sem si črpala ponoči, ko mi je spala celo noč in to dala v zmrzovalnik. Uporabil je boj, ko sem bila od doma.
Sicer pa - ne vem ali misliš ponoči ali čez dan. Poskusi, da si ne črpaš, npr. čez noč - zjutraj pa le dojiš. Če te bodo preveč bolele, pa izčrpaj le toliko, da bolečina popusti.

clock-img

23.01.2006, 21:21

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Najbrž ne dojiš in si mleko samo črpaš, ali kako? No, jaz sem po šestih mesecih črpanja imela tega dovolj in sem se odločila, da neham. Vsak dan sem izpustila eno črpanje, trajalo je nekaj dni, manjkajoče črpanje sem nadoknadila s tem, da sem časovni razmak med dvema črpanjema podaljšala. Je šlo brez težav.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem