cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako preživeti počitnice poceni

clock-img

04.06.2012, 18:41

clock-img

hamerčka

pencil-img

1

Pozdravljeni,
rada bi nekaj priporočil, kako poceni do enodnevnih izletov, ki bodo zanimivi za otroke od 3 do 10 let.
Mogoče ogled muzeja, drugih znamenitosti, zabave v naravi, parki, živali, ogled predstav itd.

clock-img

04.06.2012, 19:05

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

po mojih izkušnjah ti enodnevni izleti kar nekaj nanesejo. gorivo je itak nujno, potem še vstopnice ( odvisno kam greš). mi "varčujemo" pri hrani, pijači tako, da hrano (kosilo) nesemo s sabo, pa nekaj pijače, da nam ni treba it v restavracijo. sem pa tudi jaz odprta za nove predlogeuser posted image

clock-img

04.06.2012, 20:55

clock-img

ada2

pencil-img

7402

poceni recimo pridejo izleti z vlakom, če imaš družinsko kartico (dobi se za 5 eur - več inf. na strani od SŽ). potem iščeš take lokacije, da se da iti kam v gore, da so kaka lokalna kopališča, kjer je poceni vstopnina (pri nas na letnem kopališču je recimo lani bilo za 2 uri za odrasle 2 eur), kakšni parki z igrali, kjer ni vtopnin (recimo za velenje vem, da je lepo in veliko otroško igrišče).

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

05.06.2012, 12:25

clock-img

pomlad08

pencil-img

1040

Iz kje pa si in kaj vas zanima, pa koliko stare otroke imaš? Aja, sej si napisala, sori.

Mi recimo obožujemo stare gradove, ruševine in jih obiskujemo že celo pomlad. To nam je vsem zelo zanimivo. Smo iz LJ in je v radiju 30min vožnje polno takih zanimivosti. Men je za dolgo vožnjo res škoda keša, pa predvsem časa in živcev (mlajši, star 1 leto, znori na vsakem rdečem semaforju user posted image ), tako da zmeri iščem bližnje izlete.
Hrano imam vedno s sabo, doma narejena pica, kruhovi polžki, sadje, mafini, karkol, pač odvisno ali je samo popoldanski ali celodnevni izlet. Gostilna z dvema malima je najslabša možna varianta, ne tok zaradi keša kot zaradi stresa :) Če imam sabo, mava pa z možem v miru piknik, medtem ko otroka letata naokoli.

Poleti, ko je vročina in čas za vodo, iščem izlete s primernimi potočki za kopanje/igranje. V okolici LJ npr. Iški vintgar, Kamniška Bistrica, ribniki na Barju ...

Nisem nikol računala, kok nas stanejo ti izletiuser posted image Gremo kar velikrat, sam tistih par litrov bencina pa tud ni tok hud strošek.

< Sporočilo je popravil pomlad08 -- 5.6.2012 12:28:34 >

clock-img

12.06.2012, 20:41

clock-img

Teyy

pencil-img

50

V soboto je poletna muzejska noč, ko je zvečer prost vstop. Mogoče tam kaj pametnega najdeš, kar bo zanimalo tudi tvojega otroka (muzej Bistra, železniški muzej...).

clock-img

12.06.2012, 20:51

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Koliko je to poceni? user posted image

Če se odpravite recimo v Minimundus takoj čez mejo (Avstrija), je super izlet in ni drag (za take vrste izlet). To mi je zdej prvo padlo na pamet. Pa Miramare pri Trstu. Pa raznorazne jame. Jelenov greben (hranjenje jelenov, super izkušnja), pa zraven je čokoladnica. potem je kar nekaj adrenalinskih parkov (za starejše otroke).

Če pa iščeš izlete, ki niso vezani na vstopnine, predvsem pa da so bližje tvojemu domu, bi ti jaz svetovala hribčke in dolince. Ne glede na to, v katerem koncu slovenije živiš, se najdejo. Tudi v prekmurju user posted image V sloveniji je ogromno hribčkov, jezerc, potokov. ki so seveda zastonj.

Hrana in pijača je pa itak vedno z nami. no, včasih če gremo dlje, si seveda privoščimo tudi kosilo ali pico itd.

Če se še kaj spomnim takole na brzino, se oglasim.

Uživajte!

< Sporočilo je popravil Tippi -- 12.6.2012 20:55:49 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem