cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako potovati na morje/Trogir Čiovo

clock-img

08.07.2007, 18:58

clock-img

sonce03

pencil-img

76

na morje...zanima me kdaj oditi na pot.....na morje gremo v trogir(blizu splita)doma smo iz velenja.....ob kateri uri bi naj šli na pot.....šli bomo ponoči ampak kdaj da bomo dol pravčas in ne prepozno....do trogirja imamo približno 6 ur

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 8.7.2007 19:58:04 >

clock-img

08.07.2007, 19:01

clock-img

sonce03

pencil-img

76

in če je bila katera v trogirju-čiovo mi naj pove kako je bilo...a je za otrokeuser posted image

clock-img

08.07.2007, 21:30

clock-img

žarnica

pencil-img

706

mi smo šli lani na Čiovo ob 7h zjutraj,prispeli pa ob 12h. Ni bilo nobene gužve na cesti,saj smo šli v začetku junija.Gužva je bila edino čez most-od Trogira do Čiova.

Čiovo je fajn za majhne otroke. Plaža je (vsaj rpi nas) bila z majhnimi kamenčki, otrok ni imel kam pobegnituser posted image , REs pa je,da se nič ne dogaja. Zvečer smo ponavadi šli v Trogir. SMo se en dan odpravili peš in je kar tura,pa še ob cesti nobenga pločnika,cesta ozka,..... Tako da se je bolje odpeljat. PA še večje trgovine imaš v Trogiru,se bolj splača tam kaj kupit. Smo se pa zapeljali tudi do SPlita,saj ni daleč-.

clock-img

08.07.2007, 22:37

clock-img

Nattka

pencil-img

249

Če praviš, da imate do dol 6 ur, boš pa menda sama izračunala kdaj morate na pot, da boste pravi čas dol. In kdaj je za vas pravčas in ne prepozno? Odvisno je tudi od tega, kateri dan v tednu boste šli.
Čez most od Trogirja do Čiova je pa res stalna gužva. Do mesta se pa da priti peš tudi čez naselje, da ni treba iti ravno po cesti, kjer ni pločnika (no odvisno, na katerem delu otoka boste). 
Na otoku res ne dogaja prav dosti, se pa v mestu Trogir.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem