cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako pomanjšat slikco?

clock-img

12.04.2007, 08:10

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Ok, rabim pomoč starih mačkic. Mam na zalogi eno fajn slikco za avatar, pa je nisem sposoben pomanjšat na primerno velikost. Lahko katera pomaga?

Pa še nekaj..kako se vklopi funkcijo, da se da uporabljat copy/paste?

Se ponižno zahvaljujem za odgovore, Grega

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

12.04.2007, 09:00

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Pomanjšaš jo v slikarju, če pa jo hočeš nalepit sem, jo moraš shranit nekam na net (shjrani.si al pa tuki v album ) šele potem jo lahko preneseš sem. Direktno iz tvojega compa ne gre.

clock-img

12.04.2007, 09:04

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Rešeno. Sedaj se lahko naslajate nad mojo slikco user posted image user posted image user posted image user posted image
G

< Sporočilo je popravil Colt -- 12.4.2007 9:13:45 >

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

12.04.2007, 20:00

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Miiiiiiijaaaaaaaaaaaaaaaavuser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem