cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako odvaditi ljudi?

clock-img

05.02.2008, 13:17

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Da nam nehajo hranit psa. Vsak dan najdemo doma celo zalogo kosti in briketov pri ograji, pa smo že kolikokrat rekli naj mu nič ne dajejo, ker se potem prenaje in bruha. Pa očitno si ne dajo nič dopovedat, ker cel dan pa tudi ne moram preživet na oknu in gledat kdaj mu kdo kaj da.

clock-img

05.02.2008, 13:19

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Mogoče bi bilo bolje psa zdresirati, da ne je hrane, ki mu jo dajejo drugi.

Se mi zdi, da je mogoče to prej naučiti in dopovedati psu, kot pa nekaterim ljudem.

clock-img

05.02.2008, 13:22

clock-img

alička

pencil-img

2082

IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi

Mogoče bi bilo bolje psa zdresirati, da ne je hrane, ki mu jo dajejo drugi.

Se mi zdi, da je mogoče to prej naučiti in dopovedati psu, kot pa nekaterim ljudem.

Odvisno od pasme (nekatere pasme so bol požrešne in jim je nemogoče dopovedat, da ne semo jesti nič kar najdejo na tleh ali kje drugje), moj pes ni nikoli vzel nobene hrane od drugega človeka raze mene in mojega. Tudi če sem jaz dovolila. Šele ko je isti ponujen prigrizek dobil iz moje roke je vzel...

clock-img

05.02.2008, 13:25

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Ni šanse, da ga to odvadimo, ker ima full rad ljudi, saj briketov ne poje ker ima samo ene rad ampak vse ostalo pa poje je pa že tolko star da mi varijante da ne bi jedo.

clock-img

05.02.2008, 13:38

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Mi smo vsakemu posebej  povedali, da bo v primeru, da ima kuža zdravstvene težave dobil račun veterinarja. In je zaleglo. Moraš pa to povedati res vsakič, ko mu kdo hoče kaj dati, saj sprva mislijo, da se hecaš. Smo 1x imeli tako paniko, ko so ga nahranili z čokoladno cimetovim šarkljem in je bruhal na 10 min celo popoldne in celo noč. Bogec je bil tako dehidriran, da se je tresel od nemoči. Takrat je zelo malo manjkalo, da bi mu dežurni( v nedeljo!) dal infuzijo.
Ne vem pa kako bi ti to preprečila ob ograji hiše. Razen, da jim zagroziš, ko jih vidiš, vsakemu posebej.

clock-img

05.02.2008, 13:41

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Napiši na eno veliko tablo, STROGO PREPOVEDANO HRANJENJE PSA!user posted image

ali POZOR HUD PES!user posted image  

clock-img

05.02.2008, 13:42

clock-img

Tanik

pencil-img

1705

se strinjam s tem kar je trnuljčica napisala.

nas na srečo sosedje pridejo vprašat, če ji lahk dajo to, nam prinesejo in vprašajo. tako da imam dobre sosede.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

clock-img

05.02.2008, 13:44

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Pri nas bi prišla v poštev prva tabla, druga definitivno ne. Se ne moreš z našim niti mirno sprehajat po ulici, da ne bi za njim vzdihovali. user posted image   je ko kuža zgleda kot angelček, potem bi mu pa vsak kaj dal.user posted image

clock-img

05.02.2008, 13:56

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Kupiš tablo z napisom pozor, kjer je zdraven tudi slika kake hude mrcine!user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2008, 13:58

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Ja saj to je pri nas problem ker ga vsi cartajo pa ker je full razcartan in potem še kakšen priboljšek dobi, bom probala s tabo pa res ko bom koga vidla s tem da bo račun dobil, mogoče bo zaleglo čeprav smo eni gospe že rekli amapk ona načrtno hodi od hiše do hiše in vse pse hrani, mislm, kot da nič ne dobi za jestuser posted image

clock-img

05.02.2008, 14:00

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Ja, če ga po štirih letih ne bi že vsi poznali.user posted image
user posted image user posted image

clock-img

05.02.2008, 14:05

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Probaj, škoditi ne more. Je pa res, da če si bolj nežna in mila na pogled, ne bo palilo. Ko pa jih moj mož pogleda in reče, da bodo račun dobili si nihče več nič ne upauser posted image

clock-img

05.02.2008, 15:10

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Kaj pa tabla:

KER JAZ NE HRANIM VAŠIH DRUŽINSKIH ČLANOV,
VAS LEPO PROSIM, DA TUDI VI NE MOJIH!user posted image

clock-img

05.02.2008, 15:47

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz sem videla tablo..HVALA KER NAJU NE HRANITE.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

05.02.2008, 19:11

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

IZVIRNO SPOROČILO: smigli

Kaj pa tabla:

KER JAZ NE HRANIM VAŠIH DRUŽINSKIH ČLANOV,
VAS LEPO PROSIM, DA TUDI VI NE MOJIH!user posted image

Samo ta pa je full dobra, mogoče celo to vzamem ker je full full dobrauser posted image

clock-img

06.02.2008, 11:16

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Sončnica, če boš res dala to tablo, javi kako se je obneslo! user posted image

pa srečno

clock-img

06.02.2008, 13:32

clock-img

Leiah

pencil-img

217

Če pa nič od naštetega ne zaleže, pa probaj psu dati nagobčnik (košaro) gor, z njim bo težje pobiral hrano po tleh, vodo pa lahko še vedno komot pije iz posode! Verjamem da mu sprva ne bo všeč, ampak pasje zdravje je na prvem mestu!
Pa mogoče se ga bo še kdo ustrašil in bo mislil, da je postal napadalen user posted image  in ne bo dobijal več hrane od "pridnih in vestnih" sosedov.

Lp

clock-img

06.02.2008, 23:52

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Sočustvujem z vami, ker imate take probleme. Moj ps je tok zbirčen, da še pri skledi ne je, kaj šele če bi mu kdo drugi kaj dal!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem