cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako odstraniti madeže od "šmira"

clock-img

10.08.2006, 08:42

clock-img

ery

pencil-img

1675

Pozdravljene,
mene pa zanima če imate doma "desce", ki popravljajo avtomobile in so umazani od šmira user posted image  ....
1. Kje perete delovno obleko, ki je od olja, črna..umazana..? A jo nesete v čistilnico?
2. Preden se je stuširal , je imel v naročju hčerko in jo napacal po majčki s to črno umazanijo..grrr.. S kom to dol spravit? user posted image

mejte se.

čao

clock-img

10.08.2006, 08:44

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

po moje je ni varjante, ki bi šmir dol spravila. Edino Varekina mogoče....če je cunja bela, seveda.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

10.08.2006, 08:52

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

user posted image user posted image  Poznam ja. Jst sm majco utopila u Venisu pa je slo vse dol!!!!!! Ampak sm pustila tisto packarijo gor na fleku celo noc, pa se drgnila sm s tistim lonckom!!! Vse je slo vn!!!

clock-img

10.08.2006, 09:13

clock-img

sato

pencil-img

249

Črn madež promaži z margarino in malo popraskaj z nohtom-boš videla, da se kar stopi. Potem madež od margarine namaži z detergentom za pomivanje posode in operi. 100% bo uspelo. Tudi meni je bilo smešno, ampak deluje-preizkušeno tudi na beli puhovki.

clock-img

10.08.2006, 09:47

clock-img

Anonimen

Najdi nekoga,ki se ukvarja z prodajo proizvodov Golden(mislim,da se še tako imenuje)Nabavi si čistilo Golden 100 ali pa kar prodajlca vprašaj,katero je učinkovito čistilo.Povem,ti ne bo ti žal.Litrška steklenica zadostuje za leto in več.Z tekočino namažeš in malo podrgneš šmirast del oblačila nato pa opereš v pralnem stroju in nikjer več ni flekov.Garantiram 100 procentno,ker sem marsikatero oblačilo rešila s tem čistilom.

clock-img

10.08.2006, 10:37

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Meglio? tak rumen sprej - pumpica.... Jst ga uporabljam za vse... še celo muhe iz avta spravi

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

18.08.2006, 15:02

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

margarina

clock-img

19.08.2006, 09:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sato

Črn madež promaži z margarino in malo popraskaj z nohtom-boš videla, da se kar stopi. Potem madež od margarine namaži z detergentom za pomivanje posode in operi. 100% bo uspelo. Tudi meni je bilo smešno, ampak deluje-preizkušeno tudi na beli puhovki.

Moj boguser posted image  Ni čudno, da me je bolel želodec... Če razžre šmir, kako ne bo mojega nežnega želodčkauser posted image user posted image

clock-img

20.08.2006, 23:59

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Klin se s klinom zbija.

clock-img

21.08.2006, 18:38

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Šmir raztopijo encimi v slini.
Madež fajn popljuvaj in potem pomencaj... pa prej moža sleči (ali pa ne). user posted image

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

21.09.2006, 08:53

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Svašta.. tale margarina pa res dela!Ne morš verjet,od bušk do šmira...user posted image

clock-img

21.09.2006, 10:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: vesna.com

Svašta.. tale margarina pa res dela!Ne morš verjet,od bušk do šmira...user posted image

Pa še na kruh se jo da namazat! user posted image

clock-img

22.09.2006, 13:11

clock-img

majanov

pencil-img

3

jaz ponavadi naredim takšen mix vanish,tisto milo al kremo ki je za šmiraste roke prat"po domače šmior žajfa" to namočim  in mal pusti 5-10 min pol pa zdrgnem s krtačko pol pa splahnem in našpricam z omino bianco oxy in dam v stroj na 60 st. črno ,če pa je belo pa na 95 st.To je moj recept ,ampak če je madež zažrt v tkanino pol pa nč ne pomaga(če si majčko že oprala pol ne vem če bo šlo ven zato ker se je med pranjem šmir zažrl v tkanino.

Lp

clock-img

22.09.2014, 18:05

clock-img

Lepi fant

pencil-img

1

Mazanje z margarino deluje!

Margarina očitno na nek način kemično stopi v stik z motornim oljem, ki je osnova šmirastih madežev. Tako se šmir raje kemično zmeša z margarino, kot z bombažno tkanino. Potem je treba maščobo le še sprati. Zato je cet in podobni detergenti za pomivanje posode dobra rešitev.

Sam sem ravno danes spravil dol star zajeden šmirast madež.

Hvala sato.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem