cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako namestiti sliko-avatar?

clock-img

04.02.2008, 07:40

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Poskušam in poskušam pa ne gre. Katerokoli sliko poskušam naložit mi javi da je prevelika. A se jo da kje zmanjšat?
Res bi rada imela zraven eno slikco, ker jo imate vse, sam jaz neuser posted image user posted image user posted image .

clock-img

04.02.2008, 07:43

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Tudi jaz sem že poskušala in ostala tam kot ti, da je še nimam.
Upam, da dobima informacije in da nama uspe, da narediva avatar.user posted image

clock-img

04.02.2008, 07:47

clock-img

Anonimen

Pogosto zastavljena vprašanj niso zbrana na enem mestu:

http://www.ringaraja.net/faq.asp

clock-img

04.02.2008, 07:48

clock-img

Pauline

pencil-img

169

Greš na Moja ringaraja, moj profil, moj avatar, naloži mojo sliko - avatar, se ti odpre iskalnik, izbereš sliko ( npr. katero si shranil/a na com. ), na dnu strani klikneš uporabi in nato potrdi. Bo šlo ?

Jeziti se, pomeni kaznovati sebe za neumnosti drugih.

clock-img

04.02.2008, 08:01

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Do tu gre brez problema, samo ko potrdim mi napiše da je slika prevelika. Ma sem že 100 slik sprobala pa so vse prevelike.Kako se to urihta me zanima?

clock-img

04.02.2008, 08:06

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Probi v slikarju baje rata al pa microsoft office picture manager al pa kak zastojn program na netu ampak če ne gre pa mi pošlji sliko na puncica77@gmail.com, pa jo zmanjšam brez problema.

Slikca mora bit 73*73-110 pikslov in na to jo zmanjšaj in bo sigurno ratal.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

04.02.2008, 09:41

clock-img

Anonimen

http://www.avatarji.com/

Tukaj imaš veliko slikic avatarjev, ki jih lahko dodaš. Niso pa osebni. Velikost avatarja je lahko na RR do 20KB, in jo na tej spletni strani izveš tako, da klikneš na všečni avatar, in nato pogledaš velikost avatarja(desno od avatarja-velikost avatarja), ki pa seveda ne sme biti večja od teh 20KB. Če vse ustreza, lahko shraniš na svoj računalnik, in potem preneseš na RR, kot so napisale druge. In fino je, če prej preveriš, ali ima kdo isti avatar, kot ti.

aspirinčica

clock-img

04.02.2008, 21:06

clock-img

Aneja2003

pencil-img

76

Čer!
No, tudi meni nikakor ne uspe nalozit avatarja...
Slikca je tezka 16kb, velika pa 70*70pikslov, pa mi vseeno javlja, da je prevelika!
user posted image

Pomoč dobrodošla...user posted image

clock-img

05.02.2008, 11:19

clock-img

puncica

pencil-img

9847

IZVIRNO SPOROČILO: Aneja2003

Čer!
No, tudi meni nikakor ne uspe nalozit avatarja...
Slikca je tezka 16kb, velika pa 70*70pikslov, pa mi vseeno javlja, da je prevelika!
user posted image

Pomoč dobrodošla...user posted image

Uh pol pa ne vem kje je problem sigurno pa nekje je, sama imam slikco veliko 73*110 pa mi nič ne javlja da je prevelika je pa res da je sam enih 5KB.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

05.02.2008, 21:27

clock-img

Aneja2003

pencil-img

76

No, danes mi je končno ratalo... ni šlo, ker sem srfala na macu...user posted image

No, glavno, da je zdaj uštimano.. hmm... pa jagode so mi tudi zadišale.... user posted image

lp

clock-img

06.02.2008, 08:26

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Sem poskusla, potegnila dol in namestila. Upam da mi je uspelo.

clock-img

08.02.2008, 09:46

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Pogosto zastavljena vprašanj niso zbrana na enem mestu:

http://www.ringaraja.net/faq.asp

Al bina, dej nehi no že s tem user posted image pretiravanje tud ni skoz dobr. glej, v tem primeru ta link ne daje informacije, ki jo je uporabnica rabila.
in limat te linke v nedogled po celmu forumu.. a si šele zdej odkrila search engine in si daješ mal duška? ker drugač ne vem zakaj zdej in zakaj v taki meri.. user posted image

in mene tud zanima zakaj se to dostikrat pojavi - men je velikokrat pri nalaganju avatarja pokazal, da je slika prevelika. in najbolj čudn je blo, da mi je isto veliko sliko (v pixlih in kb) enkrat sprejel, pri drugi se je pa prtožu - ne štekam zakaj to dela, ker res niso velike slike - je čist naključno tole jamranje z preveliko sliko.. user posted image   nikol ne veš kdaj te bo zahaklal s to fotko..user posted image

clock-img

09.02.2008, 22:44

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Mateyka, kako pa veš da je bila Al bina? Sedaj kaže da je to napisal en anonimnež.
Saj se hecam, sem tud jaz vidla da je bila ona.
Pa saj veš da rada kaj napiše, no.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem