cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako je v bohinju?

clock-img

01.11.2005, 13:45

clock-img

Anonimen

Punce z Bohinjskega konca,kako je kaj pri vas te dni?Mi bi se namreč odpravili za kakšen dan na počitnice,malo pohajat,jahat,mogoče v bazen,...Kako mrzlo je pri vas,(mi smo namreč z morja,tu ni neke zime)?Je fajn gneča al bi še kje dobili kaj za prespat?Upam samo,da bi se vreme malo uneslo,ker tu je kar šit...Ma dobro,lepo se mejte!

clock-img

01.11.2005, 14:13

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Nisem ravno iz Bohinja, ampak lahko ti povem, da tudi zadnje dni že močno diši pozimi. Za spat ne dvomim, za pohajanje pa se lepo toplo oblecite. ;)

clock-img

01.11.2005, 16:29

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Bohinj novembra?

Ni ravno "prva izbira", ker je velikokrat cel dan pod meglenem pokrovom, še posebno te dni je inverzija v gorah izrazita. Osebno gremo ali septembra ali pa za majske praznike, ko je že topleje.

clock-img

01.11.2005, 20:00

clock-img

Anonimen

mah,slabše kot tukaj skoraj ne more biti.imamo meglo in dež že od petka...ma samo,da malo menjamo ambient.tastarejša bi šla rada na mrcina ranč malo jahat...ma sej ne vem kam pobegnit za 2 dni?

clock-img

01.11.2005, 23:11

clock-img

SPORTINA

pencil-img

181

user posted image  NIKKI....Iz prve roke, od domorodke z dvema majhnima otrokoma!

Pri nas je bilo do sobote cudovito: soncno, toplo, na soncu skoraj za kratke rokave...
Vceraj in danes pa je ze skoraj malo po snegu zadisalo, a mi smo se kljub temu
vecji del dneva zunaj. Vabljini v Bohinj, saj pregovori, da ima pri nas DEZ MLADE
ze davno ne drzijo vec.
Mislim da z kapacitetami oz.nastanitvijo ne boste imeli tezav, saj je vse bolj prazno. Kaj pa boste poceli, pa je odvisno od vas, MI (beri Bohinjci) vam na
zalost ne nudimo prav veliko in boste bolj prepusceni lastni iznajdljivosti.
Do tega tedna so bili se cudoviti dnevi za hribe, sprehode in kolesarjenje.
Z otroci boste lahko sli v vodni park, a vceraj je bila taka guzva, da ni bilo za it.
Danes bolje...mi raje vcasih posedimo pred parkom in drobimo pecene kostanje...

Ce te se kaj zanima pisi...

pozdravcek, bunde pa le vzemite...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem