writing-img

Kako izgleda pri 4. mesecih?

clock-img

17.09.2006, 13:46

clock-img

rozi81

pencil-img

718

V prejšnjem postu sem napisala da je prijateljica splavila pri teh mesceih. Nisem še govorila z njo vse kar je bilo komunikacije je bilo preko sms. Pa še ne upam se je vprašati, ker vem da ji je zelo hudo.
Kako izgelda splav pri 4. mesecih? Mogoče katera ve? Ali je to kot izsesavanje ali je to že porod?
Sploh ne morm nehat mislit nanjo, tako se mi smili.

Hvala za odgovore.

Lp S

Najlepši dan mojega življenja 26.06.2005!!!

clock-img

17.09.2006, 14:24

clock-img

Anonimen

Moja prijateljica Buča je morala roditi pri 20 tednih.Se mi pa zdi da je bil velik okoli 19 cm.Joj grozno,sploh ne upam misliti na to.
Prijateljici pa le stoj ob strani.Midve z bučo sva se po parkrat na dan slišali.Pogovor ji je pomagal a seveda vsak po svoje žaluje.Jaz se npr zaprem vase dokler bolečina malo ne popusti.
Ne izogibaj se stika z njo in pogovarjajta se o tem.

clock-img

18.09.2006, 12:27

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Jaz sem bila na UPN v 20. tednu, ker je user posted image  imel Downov sindrom in stvar izgleda kot porod, celo sodelovati moraš. Grozno z eno besedo.user posted image
Čim več se pogovarjaj z njo o tem. Meni je bilo lažje, če sem veliko govorila o tem.
LP

lana38

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem