cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako dolgo zdrži baterija

clock-img

13.09.2007, 22:21

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Pozdravljeni!
Mene pa zanima koliko vam povprečno zdrži baterija na digitalnem fotoaparatu?

Hvala

clock-img

13.09.2007, 22:23

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Mi kar dosti slikamo, pa 100% okoli 1m...

clock-img

13.09.2007, 22:47

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

no naš digitalc je nov sicer ne najboljši sva ga kupla v akciji za 130e pa ma LI-on baterijo in je das kazala prazno. Je pa res da smo se veliko igrali včeraj zvečer in danes

< Sporočilo je popravil shorty -- 13.9.2007 22:48:57 >

clock-img

13.09.2007, 22:53

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

user posted image

clock-img

14.09.2007, 07:41

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ko sma mi2 kupila novega pred kratkim, canon ixsus, je tudi baterija prvič hitro bila prazna. Seveda sem se ves čas igrala z njim, pa vseeno se mi je zdelo prehitro. Potem ko sem ga prvič napolnila, pa zdrži v povprečju 10-14 dni. Slikam pa zelo veliko. In snemam.

clock-img

14.09.2007, 10:38

clock-img

*goldfish*

pencil-img

600

Mi imamo kodakovega, pa so batrije kodakove zdržale, kljub tistemu " začetniškemu igranju" kar 2 tedna. So se mi vsi čudiliuser posted image

Zdaj pa sem kupila polnilne baterije in zdržijo do 200 slik, kljub temu da vmes 100-ič pregledaš nazaj posnete slike, menu, pa kakšne kratke filmčke posnameš. Te polnilne pa so meni neznane firme, se pa morajo polniti 14 ur.user posted image

Vse bitke v katere se zapletemo se zgodijo zato, da nas nečesa naučijo - tudi tiste, ki jih zgubimo.

clock-img

14.09.2007, 21:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Ko sma mi2 kupila novega pred kratkim, canon ixsus, je tudi baterija prvič hitro bila prazna. Seveda sem se ves čas igrala z njim, pa vseeno se mi je zdelo prehitro. Potem ko sem ga prvič napolnila, pa zdrži v povprečju 10-14 dni. Slikam pa zelo veliko. In snemam.

Pri meni je (bilo) isto.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem