cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako do kreditne kartice, če nisi zaposlen?

clock-img

28.02.2007, 11:33

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

A lahko vseeno dobim kreditno kartico, tudi če nisem redno zaposlena? Dela katera mogoče na banki, da bi mi povedala, kakšni so pogoji za pridobitev kreditne kartice?

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

28.02.2007, 11:36

clock-img

Anonimen

Mislim da lahko sam moraš imeti redne dohodke.user posted image

clock-img

28.02.2007, 11:41

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

To itak mam, samo zaposlena nisem user posted image Upam, da bi bo še kakšna odgovorila, ki na banki dela. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

28.02.2007, 13:28

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Jaz sem jo dobila, dokler sem bila študentka.
Takrat je bilo tako, da je moral nekdo, ki im odprt TR pri isti banki, podpisati, da bo pokril račun kreditne kartice, če ti na tvojem TR ne bi imela dovolj denarja. Meni je to podpisal brat.  

clock-img

28.02.2007, 14:18

clock-img

paris

pencil-img

1304

Da se tudi tako, da te nekdo pooblasti na njegov račun. Jaz sem pooblastila svojo sestro, in tako lahko ima tudi ona eno kartico, ( ne bom je imenovala), ki je drugače ne more imeti, ker dela na konkurenčni banki. Skratka, meni z mojega računa trgajo za obe kartici, mojo in njeno. V bistvu sem jamčila plačilo s svojega računa.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

28.02.2007, 20:52

clock-img

Anonimen

Jaz sem dobila Diners Club kartico še ko sem bila študentka. Izpolnila sem formular in to je bilo to. Od prilivov sem takrat imela samo solidno štipendijo.

Poskusi še na American Express. Diners in AMEX namreč nista banki, zato imata lahko manj stroga pravila od bančnikov. Mesečni strošek v tem primeru plačuješ preko položnice in ne preko bančnega trajnika.

clock-img

04.03.2007, 11:58

clock-img

petja

pencil-img

998

Jaz sem tudi dobila Diners, pa sem bila še študentka. Ne vem pa, kako imajo zdaj. Sem pa z Dinersom zelo zadovoljna, ker lahko zadeve kupujem na obroke, pa še mesečnega limita nimam.

Lp, petja

clock-img

05.03.2007, 10:17

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Pri Dnevniku imajop eno foro, da če si njihov naročnik lahko dobiš kartico American Express z limiton 500.000 SIT- ne vem kok evrov je touser posted image . vem, da ne gledajo koliko prilivov maš, ne vem pa če moraš bit zaposlen.

clock-img

09.03.2007, 10:37

clock-img

NinKa

pencil-img

946

Pri dinersu moraš sedaj imet ne vem koliko plače in še redna mora bit. Potem jo dobiš za eno leto...če je vse ok s plačili in če jo redno uporabljaš dobiš za naslednjo kartico za 3 leta in odobren revolving. Glede na plačila in porabo pa ti ga oni določijo. Jo pa lahko kot študentka dobiš. Družinsko preko recimo jaz moža, ki jo že ima.

Mislim, pa da na NLBju lahko dobiš Mastercard ampak mora zate nekdo podpisat, da jamči, da v primeru premalo denarja na računu poravna on račune. Ista finta.

clock-img

09.03.2007, 10:40

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Hvala za odgovore, sva z mojim preko njega naročila dodatno kartico za mene user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem