cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako bi opremili vikend?

clock-img

25.02.2010, 09:31

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Recimo, da bi imeli za opremit vikend cca. 100 kvadratov , v črki L. Dve spalnci, kopalnica , wc, hodniček (ki je hkrati še vhod) in en velik prostor za kuhinjo+jedilnico+ dnevno. Spalnic sta v krajšem delu l-ja, dnevni prostor v daljšem.

Vse ideje dobrodošle user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

27.02.2010, 21:34

clock-img

Anonimen

ful idej user posted image

no, naš je opremljen z ostanki user posted image

clock-img

27.02.2010, 21:56

clock-img

Anonimen

Jaz bi bolj minimalistično opremila (ni treba v modernem stilu, ampk s čim manj neptrebne navlake) pa čim manj odprtih polic ... pač da mi nebi bilo treba pol dopusta za čiščenje in brisanje prahu porabit ...

clock-img

28.02.2010, 00:03

clock-img

rija

pencil-img

15589

odvisno kje je in kakšen stil je.user posted image

...vox populi...

clock-img

02.03.2010, 09:33

clock-img

2violina

pencil-img

505

Pretežno naravni materiali - les in kamen.

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

clock-img

03.03.2010, 07:39

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: rija

odvisno kje je in kakšen stil je.user posted image

Se strinjam, vikend na morju, v hribih ali v prekmurski ravnici vse drugače. Seveda če imaš možnosti in denar ter da že zunanjost izgleda primerna pokrajini. Pa seveda najpomembnejše, včeš ti mora bit tak slog, saj greš tja na oddihuser posted image .

Vseeno pa mi imamo minimalistično, ostanke, rastavne eksponate, nekaj na hitrouser posted image

clock-img

03.03.2010, 07:47

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

sem pozabila na to temo user posted image user posted image

Vikend bo na štajrskem , v okolici radenc.

Najbolj me zanima praktičnost (ko prideš na oddih , da si res na odihu), ogrevanje na tajmer, ki ga naročiš prek telefona ? - ima katera.

Res bom vesela vsake malenkosti , ki se jo boste spomnile.

clock-img

03.03.2010, 07:51

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

sem pozabila na to temo user posted image user posted image

Vikend bo na štajrskem , v okolici radenc.

Najbolj me zanima praktičnost (ko prideš na oddih , da si res na odihu), ogrevanje na tajmer, ki ga naročiš prek telefona ? - ima katera.

Res bom vesela vsake malenkosti , ki se jo boste spomnile.

A ti bi imela pameten vikenduser posted image ?

clock-img

03.03.2010, 07:53

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Mika , jaz sem tudi čudno gledala (ampak jaz sem blond) , ko sem to poslušala...mah, sto let za kačami. Sicer pa je ravno ta teden sejem dom- oprema, bo treba it kaj pogledat.

clock-img

03.03.2010, 08:35

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Mika , jaz sem tudi čudno gledala (ampak jaz sem blond) , ko sem to poslušala...mah, sto let za kačami. Sicer pa je ravno ta teden sejem dom- oprema, bo treba it kaj pogledat.

Ti kr poglej na sejmu. poznam nekoga, ki ima pametno hišo. Ampak to je predrago. Za moje pojme vstran vržen denar. Ta oseba ima vse na daljinsko upravljanje od luči, žaluzij, centralne...kar pač lahko.  

Mogoče lahko nastaviš samo ogrevanje in je cenovno sprejemljivo.

clock-img

03.03.2010, 09:52

clock-img

Anonimen

Ja ogrevanje je res fajn tako ... mi imamo priliko vsake tolko najet kočo na Veliki Planini in je sploh pozimi kar kriza, ko prideš gor in preden se tista reč ogreje lahko v bundi in kapi notri kosilo kuhaš ipd. 

clock-img

03.03.2010, 09:57

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Še ceneje je, da soseda angažiraš za kurjavouser posted image

Mi imamo klimo, pa električni radiator in ene 2 kaloriferja. Čez zimo vedno gledamo, da pridemo dopoldan, zalaufamo gretje in se do večera lepo pogreje. Mi je škoda denarja za te pametne stvari, je pa odvisno tudi kolikokrat boste rabili zadevo v mrzlih dneh. Mi je ne veliko in nam potem to čisto zadostuje. V Času ogrevanja pa gremo kam na sprehod, kosilo, na obisk, v trgovino, na kavico ali tortico....

clock-img

03.03.2010, 13:00

clock-img

Anonimen

najlepše je bilo spat pri -20°C user posted image  zdaj pa raje pokličemo in nam grejo zakurit, da pridemo v 0°C user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem