cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako čistiš parni likalnik

clock-img

19.05.2013, 23:53

clock-img

Saralina

pencil-img

78

Imam likalnik tefal easy pressing... v notranjosti bi rada sščistila vodni kamen.... kako ga naj očistim?
Hvala za namige.

Spirala sem že z navadno vodo... a se mi zdi, da še vedno ostaja!

Hvala

clock-img

20.05.2013, 06:35

clock-img

matkica

pencil-img

293

parni likalnik čistiš z kisom za vlaganje.

clock-img

20.05.2013, 08:49

clock-img

mate0ja

pencil-img

1606

Jest tudi čisitim z alkoholnim kisom. Zmešam ga z vodo približno 1:1 in nalijem v rezervuar za vodo. Likalnik segrejem na maksimum in potem čistim s tipko za paro. Grozno veliko svinjarije gre ven.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

clock-img

29.05.2013, 20:44

clock-img

patrino

pencil-img

2142

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Jest tudi čisitim z alkoholnim kisom. Zmešam ga z vodo približno 1:1 in nalijem v rezervuar za vodo. Likalnik segrejem na maksimum in potem čistim s tipko za paro. Grozno veliko svinjarije gre ven.

Tudi pri nas takole čistimo likalnik in vse ostale male gospodinjske aparate ( avtomat za čaj, za kavo, grelec vode...)v katerih se zaradi prekuhavanja vode, nabira vodni kamen. Tudi mene vedno znova preseneti koliko vodnega kamna se nabere noter- imamo pa pri nas tudi precej trdo vodo, ker imamo svoj rezervoar.

felico ne estas mezurita en oro...

clock-img

30.05.2013, 10:10

clock-img

Anonimen

Jaz pa ne prenesem vonja po vročem kisu, tako da v DMu kupim tekočino za čiščenje vodnega kamna v malih gospodinjskih pripomočkih (Denkmit - rumena flaška), mešanico vlijem v rezervoar, jo spustim malo čez in pustim par minut, potem pa dam na najmanjšo toploto in spuščam vodo čez likalnik ... potem ponovim postopek 2x še z navadno vodo in ven gre neomejeno svinjarije ... je pa res, da odkar vanj vlivam samo vodo iz Britte je neprimerno boljše.

clock-img

30.05.2013, 10:21

clock-img

monniq

pencil-img

39

Isto kot Otika :)

clock-img

10.06.2013, 18:50

clock-img

orchid

pencil-img

72

Najbolj naravno čistilo vodnega kamna je alkoholni kis ali limona, vendar če nekateri ne prenesete vonja, potem si kupite čistilo... Kljub temu, da v navodilih piše, da lahko uporabljate navadno vodo iz pipe, uporabite destilirano vodo ali kar filtrirano vodo (kot Britta varianta), bolj boste ohranili likalnih s parno postajo.
Pa prijetno likanje vam želim.

Lp,

clock-img

10.06.2013, 18:56

clock-img

DeVilla

pencil-img

752

Hvala za nasvet, sploh ne vem, če sem že kdaj očistila likalnik od znotraj. Od zunaj likalno ploskev že - tudi s kisom in čistilom v tubi... user posted image

Ena in ena je šest... :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem