cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako, o le kako naj se razčešem?

clock-img

12.03.2007, 22:18

clock-img

Anonimen

Evo...
mam novo frizuro (no frizura ni nova, sam zjutri mi vse štrli in pol je boljš če se še dodatno skuštram - a la petrda namest glavnika styling). Pa naj povem, da mam čist špageti lase. Nič kravžlaste al karkoli.

Zvečer pa mam večno dilemo: pranje glave ali mučenje z glavnikom?
Res mi ni da bi si vsak dan prala bučo, ampak ne vem kako naj vse tiste kilograme gela iz las spravim. Sploh k bo zjutri itak spet vse trdo in gor stoječe...Boli pa česanje k vrag.

clock-img

12.03.2007, 22:19

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

kaj pa, če se ne bi česala?user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

12.03.2007, 22:35

clock-img

Anonimen

nič česat! zjutrej samo roke zmoči namesto gela in si z mkrimi rokami oblikuj frizuro. na 2 dni pa itak prat
ja pa še nekaj..če uporabljaš vosek se ti lasje nič skup ne sprimejo so mehki in diščei :) jaz sem do zdaj uporabljala gel in res laje kot kamen, zdej je gela zmanjkalo in sem najdla en vosek ki sem ga učasih sovražila, ampak zdej mi je pa kul. probajuser posted image

clock-img

12.03.2007, 22:36

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz si ponavadi zjutraj glavo perem, če bi si jo zvečer, bi imela podobne težave(petarda & Co) kot ti. Pa kratka frizura, če je še nimaš.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

12.03.2007, 22:38

clock-img

Anonimen

Kaj ko bi res poskusila uporabljati vosek namesto gela?

clock-img

12.03.2007, 22:48

clock-img

Anonimen

Mam eno kremico od nivee - je zakon sam ne za mojo petarda frizuro - jst hočem met petarda frizuro, ker sem ugotovila da sem zdej v petrda mudu in mi paše. No in tista kremica je fajna za take ne petarda frizure. Za mojo petardassto frizuro mora bit gel, pa še to tak za wet look (in mam kratke lase, pa živo oranžne za povrh). Sam zvečer bi se pa raje razčesala. Pa brez muk po možnostiuser posted image .

clock-img

12.03.2007, 22:50

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

no, v tem primeru imam zate še en predlog: nič kremic, nič gelov, nič voskov. zvečer lepo počesana spat, zjutraj pa "lizni šteker" in bo vsak las na svojem mestuuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

12.03.2007, 22:54

clock-img

Anonimen

Kravžlast pa tud - pa še trajne ne bo treba plačat. Maš prav.

A plastelin ste uspeli spucat? Sem pozabla vprašat.

clock-img

12.03.2007, 22:57

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

iiiiiiiiiiiiiii, ma valjda. sam to je od takrat hit. sam nudelčke bi delala...user posted image  me je glih danes psprševala, kje je una teta... pa mi zapovedala, da moram v trgovino po plastelin.

clock-img

12.03.2007, 23:02

clock-img

Anonimen

Ja sej - ponavad sem jst kriva za svinjske farbaste fleke po stanovanju (po možnosti takem z miljonsko opremouser posted image user posted image user posted image ).

clock-img

12.03.2007, 23:12

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

hvala bogu, pri nas te možnosti niuser posted image

clock-img

13.03.2007, 00:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pikec0
mam kratke lase, pa živo oranžne

Od kdaj? user posted image

clock-img

13.03.2007, 00:54

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mam eno kremico od nivee - je zakon sam ne za mojo petarda frizuro - jst hočem met petarda frizuro, ker sem ugotovila da sem zdej v petrda mudu in mi paše.

Jaz imam tudi eno kremo, ki ima isti učinek, kot gel, le las ne naredi tako trdih. Ni pa Niveina in jo uporabljam le za konice - da štrlijo. In - kar je glavno - ni težav z razčesavanjem.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

13.03.2007, 10:23

clock-img

Anonimen

Kja pa uni kot en žvečilni gumi za lase? Imajo ga med drugim tudi v Müllerju, pa v DM tudi, se mi zdi. Neki fiber gum ali kaj. Tisto po moje tudi ne zlima tako las skupaj, stojijo pa bolj kot če so povoskani. Tisto se mi zdi da je nekje vmes med gelom in voskom, samo da je še malo gumijasto zraven.
Drugače pa res ni potrebe po česanju. Jaz se po ves teden ne.

clock-img

13.03.2007, 10:58

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

CAT WALK od TIGIja user posted image user posted image user posted image tut za razčesavanje user posted image PA TAKO NORO DIŠIJOOOOOOOOOO

clock-img

13.03.2007, 11:00

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Drugače pa res ni potrebe po česanju. Jaz se po ves teden ne.

Zdaj, ko si dolge puščam, se še kar počešem. prej ko sem imela pa razne irokeze in zabrito glavo user posted image , lasje dolge od 1-3cm, se pa nisem počesala tudi potem, ko sem si lase oprala user posted image

clock-img

13.03.2007, 11:04

clock-img

Anonimen

Jaz se nikoli ne. Ne pred pranjem, ne po pranju, ve vmes, ne zjutraj ne zvečer ... nikoli.user posted image

clock-img

13.03.2007, 11:05

clock-img

cuma

pencil-img

1983

Uh pikec, zdaj si me pa spomnia na sebe, ko sem bila "piščanec"user posted image in na gel in na prah, ki se je gor prijel...user posted image . Jaz sem si definitivno vsako jutro prala glavo, razen, ko sem bila pobrita na 0,5.
Pa naj še kdo reče, da so kratki lasje komot user posted image user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem