cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaki

clock-img

20.11.2007, 16:00

clock-img

sončnica13

pencil-img

1553

Ali ga 15 mesečnik že sme jest in koliko? Naš ga je sicer že jedel in ni bilo nobene reakcije, me je pa zaskrbelo to, da menda po njem lahko nivo sladkorja v krvi zelo naraste.
Ali katera kaj ve o tem?

Je bil namreč v nedeljo na obisku moj stric, ki ima sladkorno in je rekel, da ko je pojedel kaki, da mu je sladkor ful šel gor.

clock-img

20.11.2007, 16:03

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Naš ga je lani ful jedel, bi pa je tudi toliko star, kot vaš. Letos ga pa ne povoha. user posted image  user posted image Kar je bilo najbolj narobe so bili fleki na oblačilih. user posted image

clock-img

20.11.2007, 18:38

clock-img

aezzy

pencil-img

271

naša ima 15 mesecev in ga  obožuje. dala sem ji ga ze lani, ko je imela 4 mesece.
sladkor bo pokuril ne skrbi, potem tudi drugih sladkih stvari ne sme jesti user posted image ?
daj mu ga, lahko pa da mu sploh ne bo všeč.

clock-img

20.11.2007, 19:36

clock-img

Anonimen

Prav te dni so bili dnevi obolelh za sladkorno,na veliko se je govorilo o tej bolezni.trije zdravniki so izjavili,da je mišlenje,če sladkorni bolnik je sladke jedi,da mu škoduje.Pravijo,da opzarjajo sladkorne bolnike,da naj ne jejo sladkih zadev zato,ker sebodo preveč zredili in to je,prekomerna teža je prvi povod za nastanek sladkorne.
drugič.Otroku daj kaki,ker je poln vitaminov in zdravih snovi.ne poslušaj ne stricov ne tet,ki si včasih marsikaj domišljajo.

Kaki je eden od najbolj zdravih sadežev,zastoj se mu ne reče,tudi,Zlato jabolko.Naš jih tudi do pet na dan poje,pa jaz tudi.

clock-img

20.11.2007, 20:59

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Nas ga letos pri 18 mesecih niti povoha ne... lansko leto (pri sestih mesecih) ga je pa z veseljem jedel (zmiksanega).

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

21.11.2007, 20:37

clock-img

sončnica13

pencil-img

1553

Hvala, ste me pomirile, ker ga naš mali zelo rad je. To sem vedela, da ima veliko vitaminov, sem se le bala da ga mu je potrebno kaj omejit.
Hvala in lp

clock-img

23.11.2007, 11:14

clock-img

Beti S

pencil-img

217

Naša ima 7 m pa ga ful rada je. Zdravnica je rekla da naj ji kar dam kivi in kaki, baje je oboje zelo zdravo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem